reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dżoana pracujesz we firmie gdzie mozna kupic jak rozumiem diete pudełkowa? ;) jaki koszt z ciekawosci miesieczny tego jes?
dokładnie tak :D a ceny u nas akurat są na lekko podwyższonym poziomie ale ze względu na jakość :D (nie chwaląc się :D) Różnie - zależy jaka kaloryczność zestawu i jaki okres zamówienia. Mocno uśredniając cena jest ok 60zł za zestaw 5 posiłków

reklama
dokładnie tak :D a ceny u nas akurat są na lekko podwyższonym poziomie ale ze względu na jakość :D (nie chwaląc się :D) Różnie - zależy jaka kaloryczność zestawu i jaki okres zamówienia. Mocno uśredniając cena jest ok 60zł za zestaw 5 posiłków
czyli dziennie 60 zł :) a jak się na miesiacc zmawia to jest taniej? :) kto ustala kalorycznosc? ktoś to "dobiera " do klienta? :):)

czyli dziennie 60 zł :) a jak się na miesiacc zmawia to jest taniej? :) kto ustala kalorycznosc? ktoś to "dobiera " do klienta? :):)
Mamy dietetyczkę, która zajmuje się klientami i prowadzi z nimi wywiady, ona też dobiera kaloryczność biorąc pod uwagę jaki jest zamiar - mamy babki które chcą schudnąć albo przytyć ewentualnie utrzymać wagę i po prostu zdrowo się odżywiać ale są i sportowcy, lub panowie którzy chcą zbudować mase mięśniową.
Można sobie samemu obliczyć dzienne zapotrzebowanie kaloryczne np tu:
Link do: Kalkulator CPM - odzywianie.info.pl
cena 60zł jest taka mocno uśredniona, np dieta 1500kcal kosztuje 58zł, jak od razu zamawiasz na miesiąc to 54, dla stałych klientów są bonusiki, dodatkowe rabaciki itp - wszystko do dogadania :D ale na razie działamy tylko w krk

Dziewczyny a to wino to serio mozna? Zdenerwowalam sie bardzo przedtem i kluje mnie cale podbrzusze. Za 2h mam odlot i pomyslalam ze przed samolotem wypije kieliszek ale jakos sie boje.
Nie wiem, ja małą lampke pije wlasnie. A relanium ci nie przepisali? ja poprosiłam o recepte by zażyć jedna tab w trakcie podrozy do uk samochodem. Mnie tez pobolewa podbrzusze bo jak zakladali wziernik to na pecherz mi naciskali i na jajniki i straszny bol byl ale zęby zacisnelam i jakos wytrzymalam. Zobacze jak jutro tez bede czula jakies bole to moze nospe zaczne brac. Jakie zarodki mialas podane i kiedy planujesz testowac[emoji4]

Mi w sumie wyszło wyższe niż wcześniej (3,5 => 4). Ale ja niespecjalnie obrodziłam. Pobrali mi 3 komórki. Choć po punkcji jeszcze ze 3 urosły bo były przerośnięte perzechyki na usg tydzień po. Czyli ze 6szt w sumie stracone w tym cyklu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hmmm.. pytam bo u mnie szału nie ma z tym amh a stymulację miałam dość agresywną i teraz się martwię ze jeszcze spadnie i w ogóle będzie dupa... 3 to super. ja mam o połowę mniej..

Mamy dietetyczkę, która zajmuje się klientami i prowadzi z nimi wywiady, ona też dobiera kaloryczność biorąc pod uwagę jaki jest zamiar - mamy babki które chcą schudnąć albo przytyć ewentualnie utrzymać wagę i po prostu zdrowo się odżywiać ale są i sportowcy, lub panowie którzy chcą zbudować mase mięśniową.
Można sobie samemu obliczyć dzienne zapotrzebowanie kaloryczne np tu:
Link do: Kalkulator CPM - odzywianie.info.pl
cena 60zł jest taka mocno uśredniona, np dieta 1500kcal kosztuje 58zł, jak od razu zamawiasz na miesiąc to 54, dla stałych klientów są bonusiki, dodatkowe rabaciki itp - wszystko do dogadania :D ale na razie działamy tylko w krk
dzieki za info. brzmi fajnie szkoda ze tylko w krk,ale z kalkulatora se skorzystam :D

dzieki za info. brzmi fajnie szkoda ze tylko w krk,ale z kalkulatora se skorzystam :D
jak sobie policzysz i chcesz np schudnąć to najlepiej obciąć dzienne spożycie o ok 500kcal to daje najlepsze efekty ale trzeba cierpliwości i chudnie się ok 0,5kg na tydzień, jak chcesz szybciej to raczej nie dietą tylko ćwiczeniami :D ot tak dla ciekawostki piszę, może ktoś jeszcze skorzysta :) aa, no i ja jakby co to nie jestem laska tylko kawałek mnie jest ale mam ciężką pracę więc muszę mieć odpowiednie warunki :D:D:D:D:D:D:D

jak sobie policzysz i chcesz np schudnąć to najlepiej obciąć dzienne spożycie o ok 500kcal to daje najlepsze efekty ale trzeba cierpliwości i chudnie się ok 0,5kg na tydzień, jak chcesz szybciej to raczej nie dietą tylko ćwiczeniami :D ot tak dla ciekawostki piszę, może ktoś jeszcze skorzysta :) aa, no i ja jakby co to nie jestem laska tylko kawałek mnie jest ale mam ciężką pracę więc muszę mieć odpowiednie warunki :D:D:D:D:D:D:D
Tez musze zerknąć w ten kalkulator :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry