reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dżoana pracujesz we firmie gdzie mozna kupic jak rozumiem diete pudełkowa? ;) jaki koszt z ciekawosci miesieczny tego jes?
dokładnie tak :D a ceny u nas akurat są na lekko podwyższonym poziomie ale ze względu na jakość :D (nie chwaląc się :D) Różnie - zależy jaka kaloryczność zestawu i jaki okres zamówienia. Mocno uśredniając cena jest ok 60zł za zestaw 5 posiłków

reklama
dokładnie tak :D a ceny u nas akurat są na lekko podwyższonym poziomie ale ze względu na jakość :D (nie chwaląc się :D) Różnie - zależy jaka kaloryczność zestawu i jaki okres zamówienia. Mocno uśredniając cena jest ok 60zł za zestaw 5 posiłków
czyli dziennie 60 zł :) a jak się na miesiacc zmawia to jest taniej? :) kto ustala kalorycznosc? ktoś to "dobiera " do klienta? :):)

czyli dziennie 60 zł :) a jak się na miesiacc zmawia to jest taniej? :) kto ustala kalorycznosc? ktoś to "dobiera " do klienta? :):)
Mamy dietetyczkę, która zajmuje się klientami i prowadzi z nimi wywiady, ona też dobiera kaloryczność biorąc pod uwagę jaki jest zamiar - mamy babki które chcą schudnąć albo przytyć ewentualnie utrzymać wagę i po prostu zdrowo się odżywiać ale są i sportowcy, lub panowie którzy chcą zbudować mase mięśniową.
Można sobie samemu obliczyć dzienne zapotrzebowanie kaloryczne np tu:
Link do: Kalkulator CPM - odzywianie.info.pl
cena 60zł jest taka mocno uśredniona, np dieta 1500kcal kosztuje 58zł, jak od razu zamawiasz na miesiąc to 54, dla stałych klientów są bonusiki, dodatkowe rabaciki itp - wszystko do dogadania :D ale na razie działamy tylko w krk

Dziewczyny a to wino to serio mozna? Zdenerwowalam sie bardzo przedtem i kluje mnie cale podbrzusze. Za 2h mam odlot i pomyslalam ze przed samolotem wypije kieliszek ale jakos sie boje.
Nie wiem, ja małą lampke pije wlasnie. A relanium ci nie przepisali? ja poprosiłam o recepte by zażyć jedna tab w trakcie podrozy do uk samochodem. Mnie tez pobolewa podbrzusze bo jak zakladali wziernik to na pecherz mi naciskali i na jajniki i straszny bol byl ale zęby zacisnelam i jakos wytrzymalam. Zobacze jak jutro tez bede czula jakies bole to moze nospe zaczne brac. Jakie zarodki mialas podane i kiedy planujesz testowac[emoji4]

Mi w sumie wyszło wyższe niż wcześniej (3,5 => 4). Ale ja niespecjalnie obrodziłam. Pobrali mi 3 komórki. Choć po punkcji jeszcze ze 3 urosły bo były przerośnięte perzechyki na usg tydzień po. Czyli ze 6szt w sumie stracone w tym cyklu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hmmm.. pytam bo u mnie szału nie ma z tym amh a stymulację miałam dość agresywną i teraz się martwię ze jeszcze spadnie i w ogóle będzie dupa... 3 to super. ja mam o połowę mniej..

Mamy dietetyczkę, która zajmuje się klientami i prowadzi z nimi wywiady, ona też dobiera kaloryczność biorąc pod uwagę jaki jest zamiar - mamy babki które chcą schudnąć albo przytyć ewentualnie utrzymać wagę i po prostu zdrowo się odżywiać ale są i sportowcy, lub panowie którzy chcą zbudować mase mięśniową.
Można sobie samemu obliczyć dzienne zapotrzebowanie kaloryczne np tu:
Link do: Kalkulator CPM - odzywianie.info.pl
cena 60zł jest taka mocno uśredniona, np dieta 1500kcal kosztuje 58zł, jak od razu zamawiasz na miesiąc to 54, dla stałych klientów są bonusiki, dodatkowe rabaciki itp - wszystko do dogadania :D ale na razie działamy tylko w krk
dzieki za info. brzmi fajnie szkoda ze tylko w krk,ale z kalkulatora se skorzystam :D

dzieki za info. brzmi fajnie szkoda ze tylko w krk,ale z kalkulatora se skorzystam :D
jak sobie policzysz i chcesz np schudnąć to najlepiej obciąć dzienne spożycie o ok 500kcal to daje najlepsze efekty ale trzeba cierpliwości i chudnie się ok 0,5kg na tydzień, jak chcesz szybciej to raczej nie dietą tylko ćwiczeniami :D ot tak dla ciekawostki piszę, może ktoś jeszcze skorzysta :) aa, no i ja jakby co to nie jestem laska tylko kawałek mnie jest ale mam ciężką pracę więc muszę mieć odpowiednie warunki :D:D:D:D:D:D:D

jak sobie policzysz i chcesz np schudnąć to najlepiej obciąć dzienne spożycie o ok 500kcal to daje najlepsze efekty ale trzeba cierpliwości i chudnie się ok 0,5kg na tydzień, jak chcesz szybciej to raczej nie dietą tylko ćwiczeniami :D ot tak dla ciekawostki piszę, może ktoś jeszcze skorzysta :) aa, no i ja jakby co to nie jestem laska tylko kawałek mnie jest ale mam ciężką pracę więc muszę mieć odpowiednie warunki :D:D:D:D:D:D:D
Tez musze zerknąć w ten kalkulator :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry