dżoasia
Fanka BB :)
a co w nich niezdrowego?Ja czytałam, że jeden dziennie, bo w dużych ilościach są niezdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co w nich niezdrowego?Ja czytałam, że jeden dziennie, bo w dużych ilościach są niezdrowe
O to witam w gronie mam leżących [emoji6] serio odpocznij trochę jeszcze sie nabiegasz za dziećmi. A czemu roznica mialaby martwic? Blizniaki przecież o różnej wadze sie rodza?Hej. Ja dziś miałam wizytę i jest tak sobie. Różnica między dziećmi większa niż była, bo 10 gramów. Na razie mam się nie martwić. I ograniczyć chodzenie, bo brzuch mi twardnieje, a to dopiero 21 tydzień.. .
Mozna!Dziewczyny a to wino to serio mozna? Zdenerwowalam sie bardzo przedtem i kluje mnie cale podbrzusze. Za 2h mam odlot i pomyslalam ze przed samolotem wypije kieliszek ale jakos sie boje.
ale w sumie ja juz byłam w ciąży - naturals wiec chyba nie muszę tego badac..Albo badanie samych komorek nk w labolatorium vitalabo albo badanie subpopulacji limfocytow
Pierwsze kosztuje 90 zl drugie 270-360
Wydaje mi się, że jak nie są jednojajowe - a nie są - to będzie tak jak z dziećmi "pojedyńczymi" - przecież różne się rodzą - niektóre mają 2700 a inne 3600 jak się rodzą i to normalneO to witam w gronie mam leżących [emoji6] serio odpocznij trochę jeszcze sie nabiegasz za dziećmi. A czemu roznica mialaby martwic? Blizniaki przecież o różnej wadze sie rodza?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
A co wtedy poszło nie tak?ale w sumie ja juz byłam w ciąży - naturals wiec chyba nie muszę tego badac..
Witam. Od którego dnia cyklu są przyjmowane leki przygotowywujace nas do in vitro?
ja tak samo.Ja szłam krótkim protokołem i zaczęłam brać zastrzyki 2 dc.
Kochana ja dziś byłam tez na usg I różnica to 40g , Lekarz mówi ze w normie i nie ma się co przejmować. Mi też zaczyna się stawiać brzuch więc trzeba lezakowac dużoHej. Ja dziś miałam wizytę i jest tak sobie. Różnica między dziećmi większa niż była, bo 10 gramów. Na razie mam się nie martwić. I ograniczyć chodzenie, bo brzuch mi twardnieje, a to dopiero 21 tydzień.. .