reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zjadlam pol kilo brazylijskich + paczke (250g) wloskich, paczke pekan i nerkowca w 6 dni endo w 8dniu stymulacji (9dc) mialam 14mm
Brawo Ty, a raczej Twoje endo :D Dziewczyny, jeśli orzechy dobrze działają na endo to nie ma się co przejmować, że rzekomo są niezdrowe - nikt nie je tego po pół kg dziennie przez całe życie. W mięsie są antybiotyki a mimo to jemy kurczaki, indyki, wieprzowinę itp, warzywa są zanieczyszczone pestycydami, metalami ciężkimi itp a wcinamy ze smakiem, zwłaszcza te sezonowe. A jabłuszka lubicie? To teraz hicior :D Kilka lat temu byłam na zbiorach w holandii i tam co chwilę ten właściciel jeździł i je pryskał. W końcu pytam po co on to tak pryska i ile razy w ciągu sezonu tak objedzie? A ten mówi, że to są różne opryski - a to na robaki, a to, żeby nie miały jakichś plam, a to na pleśń i najlepsze - NA KOLOR - centralnie gościu objechał w jeden dzień po zieloniutkich a za 2 dni jabłuszka dojrzałe - ogólnie jedno jabłko jest pryskane ponad 20 razy zanim dojrzeje!!!!!!!! Nie dajmy się zwariować, trzeba jeść wszystko, byle w umiarze, ale jeśli coś może pomóc w danym momencie to jak się tego poje tydzień czy 2 w większych ilościach to nie umrzemy :)

serduszko przestało bić w 7 tyg.
Bardzo mi przykro :(
Może jednak warto zbadać tą immunologię - oczywiście nie chcę cię nakręcać, nie jest powiedziane, że masz z tym problem, ale kiedys znalazłam coś takiego "Badania komórek NK we krwi udało się skorelować z parametrami macicznymi mającymi związek z implantacją. Ich wysoki poziom jest powiązany ze zmniejszonym przepływem macicznym krwi we wczesnej ciąży."
Ogólnie immunologia jest zalecana kobietom, które poroniły wczesną ciążę lub w przypadku ivf w niepowodzeniach transferów zarodków dobrej jakości

Brawo Ty, a raczej Twoje endo :D Dziewczyny, jeśli orzechy dobrze działają na endo to nie ma się co przejmować, że rzekomo są niezdrowe - nikt nie je tego po pół kg dziennie przez całe życie. W mięsie są antybiotyki a mimo to jemy kurczaki, indyki, wieprzowinę itp, warzywa są zanieczyszczone pestycydami, metalami ciężkimi itp a wcinamy ze smakiem, zwłaszcza te sezonowe. A jabłuszka lubicie? To teraz hicior :D Kilka lat temu byłam na zbiorach w holandii i tam co chwilę ten właściciel jeździł i je pryskał. W końcu pytam po co on to tak pryska i ile razy w ciągu sezonu tak objedzie? A ten mówi, że to są różne opryski - a to na robaki, a to, żeby nie miały jakichś plam, a to na pleśń i najlepsze - NA KOLOR - centralnie gościu objechał w jeden dzień po zieloniutkich a za 2 dni jabłuszka dojrzałe - ogólnie jedno jabłko jest pryskane ponad 20 razy zanim dojrzeje!!!!!!!! Nie dajmy się zwariować, trzeba jeść wszystko, byle w umiarze, ale jeśli coś może pomóc w danym momencie to jak się tego poje tydzień czy 2 w większych ilościach to nie umrzemy :)
Dżoana pracujesz we firmie gdzie mozna kupic jak rozumiem diete pudełkowa? ;) jaki koszt z ciekawosci miesieczny tego jes?

reklama
Do góry