reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

kochana

hurrrrraaaaaa...... maluchow wiele, zastrzyk zrobiony..... wsio pieknie. widzisz, zycie nam przynosi mile niespodzianki. trzymamy kciuki za dalszy piekny podzial

reklama
Dziewczyny!!!

Super!!! Beta...tak trzymać!!!
Aż mi się akcja serca podnosi jak czytam Wasze wiadomości. Co to będzie jak sama będę podchodzić. Strach pomyśleć. Póki co właśnie dzisiaj otrzymaliśmy info z kliniki, że wizytę mamy na 20-go maja. Od tamtego momentu oczekiwanie zajmuje do trzech miesięcy. Szybko zleci, a Wy mam nadzieję że już wszyskie w tym czasie będziecie zafasolkowane.
Trzymam kciuki!!!
i
Ściskam gorąco!!!

BetaBeta

fajosko się dzieje, bardzo się ciesze. jak się czyta takie info aż się słonko smieje i cieszy się razem z nami a dzisiaj tak pieknie jest:):) będzie dobrze. poniedziałek należy do Ciebie, jesteśmy razem z Tobą. odpoczywaj dzisiaj, jutro i od poniedziałku, dużoooooo więcej. kochana modlimy się za Ciebie. buziaczki

Beta no to pięknie :-D Super, że i samopoczucie rewelacja, tak trzymaj
Ja dziś zrobiłam badania. Oczywiście prolaktyna wysoka, ale w sumie kiedyś czytałam że powinna być robiona zaraz po wstaniu, a ja robiłam ponad 2 godziny po i po prawie godzinnej jeździe. Poza tym podobno po tabletce powinno się siedzieć i nie ruszać, a my byliśmy z małą i jak tu się nie ruszać. No ale wynik to wynik, duży jest. No i fsh chyba wysokie.
Powiedzcie mi co sądzicie?
anty - TPO <10
PRL 192
PRL po godzinie 3583
LH 7.1
FSH 18.4
SHBG 79
E2 23
Testosteron <0,69
Badania robione w 2 dc.
A tak w ogóle to tak jak pisałam byliśmy z małą. Oczywiście ta nasza diablica szalała po całej klinice, zaglądała w każdy kąt, brała panią z recepcji za rękę i chciała żeby ją gdzieś zaprowadziła, pokazywała gdzie pani ma nos. Potem szalała po całej galerii handlowej, normalnie szalona baba

Cześć Dziewczyny!!!!!

Czytam i widze że już dużo się pozmieniało.... Gratuluję tym, którym już się udało i trzymam bardzo mocno kciuki za tych, które mają podchodzić do transferu lub czekają na testowanie(tak jak Wy za mnie) :-)

Już niedługo całe forum będzie pełne dzieciaczków:-)

W czwartek słyszałam już tętno moich dzieci, ale to było cudowne:-) a wszystko to zawdzięczamy dr. Czechowi z Gamety.

Wam też się uda!!!!!!!!! Przesyła specjalne fluidy ************************************************************************************************************************************************

hejka dzieciaczki
sie ladnie robi... wsie fasolkuja.

Beta - trzymamy za jutrzejszy transfer

Kati
Dobrze ze do przodu. jak sie cos dzieje to juz jest dobrze

a u mnie kurna mam przeczucie ze za szybko albo za duzo pecherzykow rosnie... no zobaczymy jak sie to potoczy

Beta!
Takie dobre wiadomości poprawiają chumorek od razu. Trzymam mocno kciuki - powodzenia przy transferze!

Dziewczyny jakie były u was koszty inseminacji? Ja raczej się zdecyduję. Już mi niewiele pozostaje dopłacić, a chcę wykorzystać każdą szansę. Raczej odpuściłam przy tym razie, ale może akurat........

Lolitka!
Co to za złe przeczucia?

Kati!
Strasznie długo czekasz na te wizyty? Czy to normalne?

Beta no to pięknie :-D Super, że i samopoczucie rewelacja, tak trzymaj
Ja dziś zrobiłam badania. Oczywiście prolaktyna wysoka, ale w sumie kiedyś czytałam że powinna być robiona zaraz po wstaniu, a ja robiłam ponad 2 godziny po i po prawie godzinnej jeździe. Poza tym podobno po tabletce powinno się siedzieć i nie ruszać, a my byliśmy z małą i jak tu się nie ruszać. No ale wynik to wynik, duży jest. No i fsh chyba wysokie.
Powiedzcie mi co sądzicie?
anty - TPO <10
PRL 192
PRL po godzinie 3583
LH 7.1
FSH 18.4
SHBG 79
E2 23
Testosteron <0,69
Badania robione w 2 dc.
A tak w ogóle to tak jak pisałam byliśmy z małą. Oczywiście ta nasza diablica szalała po całej klinice, zaglądała w każdy kąt, brała panią z recepcji za rękę i chciała żeby ją gdzieś zaprowadziła, pokazywała gdzie pani ma nos. Potem szalała po całej galerii handlowej, normalnie szalona baba

Hejka,

FSH dośc duże; ja miałam niewiele ponad 10 i lekarka ciągle poatrzała że się niepokoi. I zobacz jakie dorodne jaja wyhodowałam! Spokojnie, podobno torbielki zawyżają wynik, a ja co najmniej co 2gi m-c miałam torbielke- niewielką, ale jednak.

Oj zazdroszczę ci tej twojej małej :) Mówisz że chetnie zwiedzała klinikę i centrum handl.? W klinice taki rozrabiaka to skarb, wszystkim staraczkom humor się poprawia. Ilekroć czekałam na wizytę a tu taki szkrab zasuwał po korytarzu- pęknąć można ze śmiechu. I faceci wodzą wtedy oczami, mimo że to takie niemęskie :)

a u mnie kurna mam przeczucie ze za szybko albo za duzo pecherzykow rosnie... no zobaczymy jak sie to potoczy[/QUOTE]

A kto nas tu zawsze prostuje że nie testować za wcześnie, nie krakać itp? Przywołuję do porządku- przeczucia na bok i czekamy na wizytę! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Beta

no u mnieto juz 3cia stymulka i wiem jak mi brzuch rosnie w ktorm dniu i jak duzo. teraz dosc jest spory jak na 5 dzien
ja wcale nie mowie ze jest tragedia... spokojnie.. mowie ze albo pecherzy jeszcze wiecej niz wtedy (mam nadzieje ze nie boo hiper wtedy gwarantowana), albo ze szybciej rosna (i ta opcje witam z radoscia jak najbadziej)
pozyjemy zobaczymy... ja sie nie denerwuje. wsio spokojnie

a TY o ktorej maluchy do domu zabierasz?

Agniesia
FSH masz bardzo wysokie... rozumie ze Ty masz jakies torbielki albo cos co zawyzaja wynik?

Do góry