reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jutro mam transfer rano. A o 21 mam wylot. Boje sie zmiany cisnien i zeby to nie zaszkodzilo kropkom.
Zastanawiam sie co moge zazyc albo zrobic? Co myslicie?
Ja tez mam jutro o 11:20 transfer.
11dpt wracam do uk samochodem i pytalam lekarza czy na drogę brac relanium i powiedzial jak najbardziej. Moze zapytaj lekarza.

Szakszuka bardzo mi przykro[emoji22][emoji22][emoji22]

Kilosierra ja bym tez tej lekarki nie sluchala. Juz wiele razy dziewczyny na forum doradzily lepiej niz lekarze. Ja jestem za tym zebys poczekala

No i w koncu blagam przerwijcie zla passe!

Te lata oczekiwania zweryfikowaly i moje poglądy. Zawsze mówiłam ze będę miała jedno dziecko i ani grama więcej, ostatnio nawet przypomniałam sobie sytuację jak z 6 lat temu szłam z mężem (wówczas narzecxonym) na spacer. Na ulicy mieliśmy mężczyznę z blizniakami a ja skomentowalam to (oczywiście tylko do swojego partnera) "za jakie grzechy trafiły się mu bliźniaki?". Potem ślub, starania o dziecko, 4 poronienia naturalnych ciąż. Wizyta w klinice, dwie stymulacje, pgs i decyzja wspólna : celujemy w bliźniaki [emoji1] Ot , taki chichot losu, zmiana priorytetów. Nie żałuję, jestem najszczesliwsza kobietą pod słońcem. Nawet w najtrudniejszych dniach nie śmiem narzekać, bo jakim prawem? Wczoraj obchodzilam urodziny, mąż pytał co chciałabym dostać w prezencie. .... nic, wszystko mam. Jeszcze tylko szczęśliwe rozwiązanie i nie mam więcej marzeń dla siebie.

[emoji127] 28.10.2017
Wszystkiego NAJ!!!

reklama
Tulę mocno !!! Będziecie dalej działać?
Jutro jade powtorzyc badania allo mlr a potem zapadnie decyzja czy trzeba sie doszczepic czy mozns podchodzic do transferu. Man jeszcze jeden zarodek i w sumie 2 oplacone jeszcze procedury-oczywiscie bez lekow, to jest program 2+1. Z kazda porazka jest coraz gorzej ale w koncu musi dla nas zaswiecic slonce. Jak sie nie uda to bedziemy myslec o adopcji.

Do góry