reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja do dr Zygler-Przysucha chodzę, a Ty? I na jakim jesteś etapie?

Ja zaczęłam w zeszłym roku od dr Łukasiewicz, potem trafiałam z przypadku do rożnych lekarzy. Dr Taszycka, dr Starosławska, Dr Obuchowska..
Transfer tez za każdym razem robił ktoś inny ;-)
Aktualnie dziś za około godzinę mam wizytę serduszkową...7t1d ciąży...
Zobaczymy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie napisane ;-) zapewne się spełni, z taką mamusią to będzie miała bez przerwy wiosnę ;-)
Oby, bo ja dzis mam placzliwy dzien. Siedze na tarasie i rycze bez powodu. Mialam robic mielone, bedzie sadzone, pranie wyschlo i musze poskladac, zebym go nie zignorowala to postawilam kosz na srodku salonu i... wyszlam na taras :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Serio? Nie sądziłam, ze tak szybko uslysze o kolejnej Żywii, ale ciesze sie, bo to piekne imie! Prawdziwie slowianskie :)

Właśnie u niej pierwszy raz usłyszałam to imię :) ale to piękne imię :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Oby, bo ja dzis mam placzliwy dzien. Siedze na tarasie i rycze bez powodu. Mialam robic mielone, bedzie sadzone, pranie wyschlo i musze poskladac, zebym go nie zignorowala to postawilam kosz na srodku salonu i... wyszlam na taras :d

Dobre i to :) przyjdzie m to poskłada :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierwszy raz słyszę ;-) Ale rzeczywiście piękne no tym bardziej jak ktoś zna przesłanie imienia ;-)
A jak nie zna to nie kojarzy się z życiem?

Moje imie tak na prawde nic nie znaczy. Magdalena to kobieta.pochadzaca z Magdalii, wiec Maria Magdalena ti byla Maria z Magdalii, to tak jakby komus dac na imie Nazarejczyk, bo byl Jezus z Nazaretu. Imię ma dluga tradycje, jest ladne w brzmieniu, ale nie zawiera w sobie tego ukrytego zaklecia :) chcialam tak wybrac imie mojemu pierwszemu dziecku, zeby nioslo mu szczescie.

Ja zaczęłam w zeszłym roku od dr Łukasiewicz, potem trafiałam z przypadku do rożnych lekarzy. Dr Taszycka, dr Starosławska, Dr Obuchowska..
Transfer tez za każdym razem robił ktoś inny ;-)
Aktualnie dziś za około godzinę mam wizytę serduszkową...7t1d ciąży...
Zobaczymy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia!

Dziewczyny prosze, wpisujcie sie do kalendarza, bo niedlugo sama tam.zostane...

Zaczynają się ciążowe płaczki? ;);)
Uśmiechnij się, masz wspaniałą córcię pod serduszkiem, czego Ci więcej do szczęścia potrzeba :D:D

reklama
Do góry