reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja sie nie lecze w Polsce!
u nas jest refundowane,ale to juzna walczylam ! nie chodzi o kase to chodzi o moje sily i o walke .!rozczarowałam sie i to na maxa ! bylam przy nadziei ,az do konca walczylam !mamy jeszcze dwa zamrozone .....ale co z tego jak pewnie nie wyjdzie nic z tego!dziewczyny przeciez ja jestem zdrowa nic mi nie dolega ,moj partner ma problem a teraz nawet w szpitalu powiedzieli jest mrozaczek jest super i ze to cykl naturalny! lezalam nic nie robilam ,dmuchalam na siebie i sralam ze wszsytkim wiec przy kolejnym gdybym miala sily jeszcze pojsc to juz nie wiem od czego to zalezaloby!
Jak masz mrozaki i refundacje to musisz wziąść się w garść i walczyc! Nie wyobrażam sobie innego wyjscia z tej sytuacji!

reklama
Mi sikance( słabe ) wychodziły juz od 7dpt a 9dpt beta 77. Ja bym robiła sikanca ale sie nim nie przejmowała jak nie wyjdzie i szła na betę. Ja miałam 2 zarodki 3 dniowe, jeden był widoczny na usg ale " niemrawy" i odszedł [emoji20]

No raczej z tego nic nie bedzie, wyglada na biochemiczna, ale cuda sie zdążają, pewnie lekarz jeszcze raz każe zrobić betę i odstawić leki jak znakowy spadła [emoji26]

Bardzo mi przykro, tak długo juz walczysz [emoji26] ale nie poddawaj sie!

OCZYWIŚCIE ze masz szanse!! Ilość jajek nie zawsze idzie w parze z ich jakością i jak widać na forum wystarczy jeden zarodeczek. Trzymam kciuki [emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Oj jak u Ciebie? Dawno Cie nie bylo :-)

Jak masz mrozaki i refundacje to musisz wziąść się w garść i walczyc! Nie wyobrażam sobie innego wyjscia z tej sytuacji!
Jak nie ma przeciwwskazań to podchodź od razu! Nie czekaj na nic tylko jazda z grubej rury :) Bo macica znowu zapomni, że ma się wziąć do roboty. Bez sensu miesiące marnować, ja musiałam czekać na wyniki badań a tu się w międzyczasie popierd* i znowu miesiąc w tyłek. Jeśli bardzo potrzebujesz tej przerwy to zrób ale zastanów się dobrze :D Mnie szlag trafia jak słyszę o jakichś przymusowych przerwach

Jak nie ma przeciwwskazań to podchodź od razu! Nie czekaj na nic tylko jazda z grubej rury :) Bo macica znowu zapomni, że ma się wziąć do roboty. Bez sensu miesiące marnować, ja musiałam czekać na wyniki badań a tu się w międzyczasie popierd* i znowu miesiąc w tyłek. Jeśli bardzo potrzebujesz tej przerwy to zrób ale zastanów się dobrze :D Mnie szlag trafia jak słyszę o jakichś przymusowych przerwach
kochane nie bylam rok w Polsce chce byc tez z najblizszymi dla ktorych nic nie mowilam ,ze mamy taki problem/1 najgorsze jest to ze sa tez dogryzania kiedy w koncu,ale ja nie moge tak czy siak podchodzic teraz bo musze miec mc przerwy u nas tak jest

Hej miałam transfer świeżaka 5 dniowego nawet wiem że był 4AA dostałam do stymulacji cetrotite gonal, mensinorum, ovitrelle. I nie wiem czy brać ten wynik wcześniejszy pod uwagę bo może za wcześnie ...
Dziewczyny, pomóżci bo zaćma mmi siada, cz ovitrelle nie fałszuje wyniku bety do 14 dni po podaniu??

Nie mniej jednak zrobiłabym betę za 2 dni i ona będzie rozstrzygająca.

kochane nie bylam rok w Polsce chce byc tez z najblizszymi dla ktorych nic nie mowilam ,ze mamy taki problem/1 najgorsze jest to ze sa tez dogryzania kiedy w koncu,ale ja nie moge tak czy siak podchodzic teraz bo musze miec mc przerwy u nas tak jest
Skoro takie macie procedury, to jasne - rozumiem :) W takim razie miłego pobytu w ojczyźnie :D

reklama
Do góry