reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Szczerze Ci współczuję i nic mądrego nie powiem bo co tu mówić...Może z czasem znajdziesz siłę na kolejne podejście. Wiem, ze jedna dziewczyna z forum zaskoczyla przy 7 in vitro więc może nie warto się poddawać....

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
tym razem bylam przekonana ,ze bedzie pozytywnie ....juz nigdy nie powiem sobie ,ze mi sie uda bo nigdy sie tego nie doczekam

reklama
Hej jestem tu nowa i mam prośbę nie mogę się doszukać nigdzie odpowiedzi więc może doświadczone osoby na forum mi pomogą :) jestem po in vitro z jednym zarodkiem ( blastocystką ) Nie mogłam oczywiście się doczekać i w sobotę ( 9 dpt ) zrobiłam betę - 28.65.
Dziś wg zaleceń lekarza ( 11 dpt ) zrobiłam znów i tym razem 15.85. I teraz kombinuję czy jest jeszcze szansa ?
Czy jest możliwość żeby ta sobotnia beta była wyższa przez leki podane do transferu a ta ciążowa nie była jeszcze tak wysoka ??
Hej. Niestety to chyba zle swiadczy... beta nie powinna spadac :-( niestety moze to swiadczyc o niepowdzeniu. Ale dokladnie sie na tym az tak.nie znam...

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
Strasznie mi przykro... na prawde. Ale moze warto? Są przypadki niestety,że dopiero kolejne proby kończyły sie sukcesem. Odpocznij chwilę i jeżeli macie możliwość to spróbujcie <przytul>

Hej jestem tu nowa i mam prośbę nie mogę się doszukać nigdzie odpowiedzi więc może doświadczone osoby na forum mi pomogą :) jestem po in vitro z jednym zarodkiem ( blastocystką ) Nie mogłam oczywiście się doczekać i w sobotę ( 9 dpt ) zrobiłam betę - 28.65.
Dziś wg zaleceń lekarza ( 11 dpt ) zrobiłam znów i tym razem 15.85. I teraz kombinuję czy jest jeszcze szansa ?
Czy jest możliwość żeby ta sobotnia beta była wyższa przez leki podane do transferu a ta ciążowa nie była jeszcze tak wysoka ??
Niestety wg mnie to ciąża biochemiczna...musisz skontaktować się ze swoim lekarzem

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Przy blastce miałam betę dwucyfrową w 6 dpt, a w 8 dpt wzrosła o 156 % jak dobrze pamiętam.
Spadek nie wróży niestety nic dobrego :(

reklama
Do góry