reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja mam dziś 5dpt i jakoś brzuch zaczyna mi dokuczać tak trochę bardziej jak na okres :/ oby to nie to! :-)
Dziewczyny miałam podawany 4 dniowy zarodek, 9 dpt to już można robić bete czy za wcześnie? W planach miałam dopiero 12, ale sama już nie wiem :/
nie rob sikacza tylko! jesli masz mozliwosc zrobic bete to rob mysle,ze pokaze

reklama
Hej jestem tu nowa i mam prośbę nie mogę się doszukać nigdzie odpowiedzi więc może doświadczone osoby na forum mi pomogą :) jestem po in vitro z jednym zarodkiem ( blastocystką ) Nie mogłam oczywiście się doczekać i w sobotę ( 9 dpt ) zrobiłam betę - 28.65.
Dziś wg zaleceń lekarza ( 11 dpt ) zrobiłam znów i tym razem 15.85. I teraz kombinuję czy jest jeszcze szansa ?
Czy jest możliwość żeby ta sobotnia beta była wyższa przez leki podane do transferu a ta ciążowa nie była jeszcze tak wysoka ??

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
Szczerze Ci współczuję i nic mądrego nie powiem bo co tu mówić...Może z czasem znajdziesz siłę na kolejne podejście. Wiem, ze jedna dziewczyna z forum zaskoczyla przy 7 in vitro więc może nie warto się poddawać....

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Jestem nowicjuszką choć trochę leciwą zbliżam się do 40, pierwsza stymulacja i nie wiem czy coś wyhoduję Jestem po ciąży pozamacicznej 17 lat temu, później nic. Martwię się bo to ostatni dzwonek , szansa, ale czy realna? Fajnie ,że znalazłam to forum miło się czyta jak się wspieracie, pozdrawiam

Do góry