reklama
cześć w niedziele!
u mnie dzisiaj 10 dpt. jutro jadę zrobić betę, już coś powinno być wiadomo ale nastrój mam wisielczy... czuje się okropnie, nie mam wiary w to że się uda, rycze od paru dni już. od 4dpt biorę nospe bo boli mnie brzuch jak na @ i krzyż. cycki mi przeszły w piątek i to był punkt zapalny mojego doła. haha a dzisiaj wstalam i nic mnie juz nie boli. w dodatku schudłam! a to raczej nie jest dobry omen, no chyba ze to przez brak alkoholu od miesiąca. nic już nie wiem. powinni nas usypiać na czas oczekiwania. przynajmniej by nas ten emocjonalny burdel ominął i porażka byłaby łatwiejsza do przełknięcia...
u mnie dzisiaj 10 dpt. jutro jadę zrobić betę, już coś powinno być wiadomo ale nastrój mam wisielczy... czuje się okropnie, nie mam wiary w to że się uda, rycze od paru dni już. od 4dpt biorę nospe bo boli mnie brzuch jak na @ i krzyż. cycki mi przeszły w piątek i to był punkt zapalny mojego doła. haha a dzisiaj wstalam i nic mnie juz nie boli. w dodatku schudłam! a to raczej nie jest dobry omen, no chyba ze to przez brak alkoholu od miesiąca. nic już nie wiem. powinni nas usypiać na czas oczekiwania. przynajmniej by nas ten emocjonalny burdel ominął i porażka byłaby łatwiejsza do przełknięcia...
nieagatka
Fanka BB :)
Doczytałam, ze lekarze nie używają cyfry tygodnia, kiedy ten sie jeszcze nie skończył. Czyli wg tego 6t5d to koniec 6 tygodnia chyba...;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wlasnie liczyla zawsze moja lekarka.
Ewunka
Ja jestem 14 + 5 i to jest 14 tc w oczach mojego lekarza i moichJak trafiłam na IP w 9t4d i powiedziałam ze 10 to polozna mnie opierniczyła ze mam se nie dodawać i ze to 9t . I zapytałam ginekolog to tez powiła ze 9t . Wiec sama już nie wiem jak to ma być
Ewunka
JaA czy Ktoś miał badanie na czynności skurczowe macicy? I kroplówkę oraz embrio glue przed crio transferem?
Milej lekkiej i szybko lecacej pracyDziewczynki miłej niedzieli Wam życzę! Ja niestety idę do pracy, także tego
Na czym polega takie badanie?
reklama
w mojej klinice sama się musiałam dowiadywać.. na pewno mieli dzwonić do ciebie? zadzwoń jutro z samego rana.Witam sie i ja w placzliwym nastroju.. nikt wczoraj do mnie nie zadzonil... ogolnie strasznie mi przykro
Podziel się: