Na pewno Ci teraz ciężko, ale musi się w końcu udać. Sercem jestem z TobąMasakra znowu porażka podejście 2 stymulacja potem transfer świeżego zarodka 3AA i beta negatywna. Ile jeszcze razy muszę upaść aby się podnieść
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro... jak tylko macie sile i mozliwosci to walczcie dalej. W końcu uda nam sie wszystkim! Musi! Wiara jest najwazniejsza. <przytul>Masakra znowu porażka podejście 2 stymulacja potem transfer świeżego zarodka 3AA i beta negatywna. Ile jeszcze razy muszę upaść aby się podnieść
Ilona 88
Bardzo mi przykro...niestety to takie niesprawiedliwe! Ale nie poddawaj się walcz dalej !Masakra znowu porażka podejście 2 stymulacja potem transfer świeżego zarodka 3AA i beta negatywna. Ile jeszcze razy muszę upaść aby się podnieść
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
SuperU nas wszytko ok. Mierzymy ponad jeden centymetrSerduch pikało, a kolejna wizyta na poniedziałek, aby prowadzić ciążę.
Estrofem niedługo odstawiamy, a dawka luteiny ponownie zmniejszona.
gosia321
Kochana tak mi przykro wiem co czujesz :*Masakra znowu porażka podejście 2 stymulacja potem transfer świeżego zarodka 3AA i beta negatywna. Ile jeszcze razy muszę upaść aby się podnieść
AniaCh83
Ja w 14dc criotransfer dwoch 3dniowych.Ja mam mieć wizytę przed crio między 13-16dc. Także podrośniedziewczyny w którym dc miałyście transfer mrozaczka?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje, na wizycie endo wyszlo 9mm wiec czerwone wino dziala[emoji3] w srode transfer, mam nadzieje ze 2 blastek. W poniedzialek rozmrazaja 3dniowy zarodeczek więc trzymajcie kciuki by sie podzielił do blastki.Evulek a co u ciebie? bylaś już na wizycie??
Też piłam czerwone wino wytrawne do pozytywnej bety! Pomogło[emoji5]Dziekuje, na wizycie endo wyszlo 9mm wiec czerwone wino dziala[emoji3] w srode transfer, mam nadzieje ze 2 blastek. W poniedzialek rozmrazaja 3dniowy zarodeczek więc trzymajcie kciuki by sie podzielił do blastki.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja jestem na sztucznym cyklu i u mnie transfer mrozaczkow blastek bedzie w 16dcJa mam mieć wizytę przed crio między 13-16dc. Także podrośniedziewczyny w którym dc miałyście transfer mrozaczka?
reklama
Hmm to mozna pic po transferze jeszcze? Bo się zastanawiam czy oplaca mi sie otwierac nowa butelke na dzień przed transferem a winko 8letnie to troche szkoda[emoji6]Też piłam czerwone wino wytrawne do pozytywnej bety! Pomogło[emoji5]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Podziel się: