reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

zobacze jak sie rozmroza ale jak bedzie okej to biore 3 :)

ostatnio mialam 2 ale nic i tak nie wyszlo , nie wiem czy woogle 3 mi dadza bo znowu bedzie gadanie ze za duze ryzyko ciazy mnogiej :)

reklama
joweg trzeba podejsc do wszystkiego spokojnie, a co do mrożaków to troche na ten temat czytałam i jedni twierdza że lepsze swieżaki inni że mrożaki bo ja przeżyją rozmrożenie to znaczy że sa silne.

joweg ty piszesz ze sie boisz jak masz 3 a co ja mam powiedziec jak mam tylko 1, ale mocno wierze ze szczesliwego:-)
a jak sie czuje twoj maz???

miska126- ale Twoj to blastus to wiesz wieksza szansa tak mi sie wydaje u nas nie choduja powyzej 3 doby :( i dostane 3 dniowe napewno :) u mojeog mezusia idzie jakos chyba troche lepiej nawet , w przyszlym tygodniu zaczynamy remont domu wiec damy rade :) a jak u ciebie ?

joweg a u mnie powoli leci czekam cirpliwie do nastepnej soboty i staram sie o tym nie myslec chociaz trudno:baffled: ale jakos trzeba przetrwac:-) chodze do pracy wiec jakos czas leci.super ze zaczynacie remont:) mnie tez czeka remont ale na razie odkładamy go na nastepny rok:tak:

miska126- my musimy bo do konca kwietnia sie musimy wyprowadzic z mieszkania , tam nie zdazymy wyremontowac wiec siedzimy juzz od swiat u tesciow co mi sie wcale nie widzi a wydaje mi sie ze do polowy maja napewno bedziemy :( chce zebysmy do transferu mieli chociaz lazieenke kuchnie i sypialnie zrobiona zebymmy u tesciow nie musieli siedziec :) ale moze zdazymy mamy miesiac ponad :) a mysle ze w nastepny weekend zaczniemy :) a po transferze nie ruszam sie z domu , siedze i nie ruszam sie :) bede trzymac kochana za ciebie kciuki ? jakies leki musisz brac teraz ? ja od 3 dnia cyklu jakies tabletki bede musiala brac ale nie wiem co :D

reklama
miska126 - ja tez na progynovej i teraz jeszcze czopeczki (progesteron) wiec ty pewnie tez jakiś progesteronik dostaniesz i nadal na progynovej będziesz. Powodzenia życzę.
Ja rano jadę na usg i się denerwuje co mi tam powiedzą, chociaż dobre wierci są takie ze dzisiaj nie plamie. trzymajcie kciuki.

Do góry