Ojojoj to dlugo sie czeka do Zamory
A czemu Lewandowski ma takie szybkie terminy faktycznie tylko na kiepskie przypadki?
Hmm a czemu 21dc co on wtedy bada? Zawsze kazdy lekarz raczej chcial mnie widziec 1-3 dzien. Opowiadaj przynajmniej sie nastawie
To juz musze sie w takim razie umawiac jak chcem wizyte we wrzesniu.
A kto jest jeszcze tam polecany ?
Pojęcia nie mam dlaczego ma tak szybkie terminy.. może dlatego ze wizyta u niego kosztuje 400zl, a u innych 200-250zl.
Wiesz, nie weryfikował mnie nikt czy jestem wystarczająco "wyjątkowym" przypadkiem dla niego
Czy on jest niesamowitym specjalista? Nie wiem.. chce w to wierzyć. Ale mało sympatycznym.
ja brałam pod uwagę jego, zamore, wojewódzkiego.
Wojewodzki dzwonił do mnie w sobotę z wynikami histochemicznymi po histeroskopii. Przemiły, cierpliwy, tłumaczący, i jeszcze zapytał jaka pogodę mam nad morzem. Od razu zyskał moja sympatie.
Z zamora nie miałam kontaktu wiec nic nie mogę powiedzieć na jego temat, ale poszłabym do niego gdyby miał lepsze terminy. Mi zależało na czasie.
Na biopsje się zapisałam do dr Lewickiej, bo nie chciałam 400zl płacic za wizytę u Lewego tylko na biopsje.
Zobaczymy czy fajna. Walcząca pisała ze poleca.
Nie wiem dlaczego taki dzień cyklu na wizytę.. tez się zdziwiłam... nie zapytałam o to.
Z pytaniami leci z formularza wywiadu lekarskiego, pyta o kolejne badania. Ale nie był zainteresowany dodatkowymi badaniami typu mthfr, nk..
kazał notować sobie to co mówi do mnie, co mam wykonać - jakie badanie kiedy, ze wizyta u endokrynologa, ze histero.. itd.
Ciut chaotycznie to opowiadał wiec warto zapisywać i dopytywać.
Jak myślał nad protokołem dla mnie to do kogoś dzwonił się konsultować.
Ja bym poszła na twoim miejscu do Zamory, jeśli możesz właśnie czekać na wizytę.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom