reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
czesc dziewczyny:)
byłam dzisiaj na wizycie moje endo wynosi 9mm w poniedziałek znowu wizyta z badaniem estradiolu i jak wszystko bedzie ok to w przyszła sobote transfer:-)
meg a ty jak tam???
Ewa a co u ciebie???
joweg zobaczysz czas szybko zleci i razem i razem z innymi dziewczynami bedzesz nosiła serduszka w brzuszku:-)
marcikuk mam nadzieje że juz sie tak nie denerwujesz:tak:

miśka - no moje endo 8,5, już nie miałam siły wczoraj pisać. Hmmm moje crio - 17.04 o godzinie 17:30 od jutra biorę progynowa 1x1x1,
encorton 1x1/2x0
luteina pj 1x0x1
utrogestan 2x1x2
clexane co drugi dzień po 1amp.
trochę tego jest:-)
to bdzie mój 19d.c a Ty czemu dopiero w następną sobotę, który to będzie twój dzień cyklu???

a i super prezencik na 5 rocznicę ślubu, ja 17.04 - to będą 80 urodziny mojej babci a to jest prze super kobieta, która bardzo mi kibicuje i napewno się uda, też bedzie miała prezent ode mnie. W zeszłym roku w marcu zmarł mój dziadek i powiedziała wtedy, że jedni ludzie odchodzą po to żeby na świat przyszli inni ( niestety nie udało się ) dlatego tym razem musi się udać a to będzie dla niej napięknieszy prezent, oprócz nowej kuchenki którą jej sprawimy na urodzinki:-D

Ostatnia edycja:
Meg - to babcia będzie prze szczęśliwa. Ja jak zobaczyłam dwie kreski na teście to moja babusia płakała razem ze mną.
A 17 to już za 4 dni:-) wow super :-):-) no to już zaczynam trzymać kciuki. Wiesz już z ilu zarodków będziesz miała transfer???

Meg - to babcia będzie prze szczęśliwa. Ja jak zobaczyłam dwie kreski na teście to moja babusia płakała razem ze mną.
A 17 to już za 4 dni:-) wow super :-):-) no to już zaczynam trzymać kciuki. Wiesz już z ilu zarodków będziesz miała transfer???
właśniedzwoniłam do pani embriolog i najprawdopodobniej z 2 blastusi (tyle mam )
joweg - zwykle około 14d.c ( ale to wszystko stymulka )

reklama
Do góry