reklama
czesc dziewczyny
byłam dzisiaj na wizycie moje endo wynosi 9mm w poniedziałek znowu wizyta z badaniem estradiolu i jak wszystko bedzie ok to w przyszła sobote transfer:-)
meg a ty jak tam???
Ewa a co u ciebie???
joweg zobaczysz czas szybko zleci i razem i razem z innymi dziewczynami bedzesz nosiła serduszka w brzuszku:-)
marcikuk mam nadzieje że juz sie tak nie denerwujesz
miśka - no moje endo 8,5, już nie miałam siły wczoraj pisać. Hmmm moje crio - 17.04 o godzinie 17:30 od jutra biorę progynowa 1x1x1,
encorton 1x1/2x0
luteina pj 1x0x1
utrogestan 2x1x2
clexane co drugi dzień po 1amp.
trochę tego jest:-)
to bdzie mój 19d.c a Ty czemu dopiero w następną sobotę, który to będzie twój dzień cyklu???
a i super prezencik na 5 rocznicę ślubu, ja 17.04 - to będą 80 urodziny mojej babci a to jest prze super kobieta, która bardzo mi kibicuje i napewno się uda, też bedzie miała prezent ode mnie. W zeszłym roku w marcu zmarł mój dziadek i powiedziała wtedy, że jedni ludzie odchodzą po to żeby na świat przyszli inni ( niestety nie udało się ) dlatego tym razem musi się udać a to będzie dla niej napięknieszy prezent, oprócz nowej kuchenki którą jej sprawimy na urodzinki
Ostatnia edycja:
Meg - to babcia będzie prze szczęśliwa. Ja jak zobaczyłam dwie kreski na teście to moja babusia płakała razem ze mną.
A 17 to już za 4 dni:-) wow super :-):-) no to już zaczynam trzymać kciuki. Wiesz już z ilu zarodków będziesz miała transfer???
A 17 to już za 4 dni:-) wow super :-):-) no to już zaczynam trzymać kciuki. Wiesz już z ilu zarodków będziesz miała transfer???
W
winki80
Gość
Meg -trzymam kciuki. Tym razem uda sie ,szczesliwie do samego konca..
właśniedzwoniłam do pani embriolog i najprawdopodobniej z 2 blastusi (tyle mam )Meg - to babcia będzie prze szczęśliwa. Ja jak zobaczyłam dwie kreski na teście to moja babusia płakała razem ze mną.
joweg - zwykle około 14d.c ( ale to wszystko stymulka )
sylha
mama bliźniakowa
Meg- kciuki zaciśnięte&&&&&&&POWODZENIA!!!:-)
reklama
Podziel się: