reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
marcikuk - ja mam albo samo plamienie, zazwyczaj brązowe albo takie jak opisujesz, lekarka stwierdziła badając to zjawisko, że nie ma powodów do niepokoju, zrób sobie znowu test z moczu to Ci się humor poprawi:)

agavva - nie denerwuj się zastrzykami, myślę, że żadna z nas tego nie znosi, ja przy drugie stymulacji czasami płakałam z bólu, jak mąż mi je podawał; a tak poza tym to zastrzyki kazali co dziennie brać na inną stronę brzucha, a także miałam zastrzyki podawane w udo; może u Ciebie też byłaby taka możliwość, powiem Ci, że w udo w ogóle nie boli;
po stymulacji też spóźnił mi się okres i to znacznie, musiałam iść do lekarza, który zalecił mi luteinę i dopiero wtedy po kilku dniach jej stosowania dostałam @

palu - mam wrażenie, że do samego porodu każda będzie się martwić

miliaa - gratuluje, byłaś dzielna:)

milaa - w uk jestem 6 lat i gina na oczy nie widziałam, w klinice na pocieszenie mi kazali powtórzyć test za tydzień i mieć nadzieje ze będzie pozytywny. w sobotę ide na usg.
A tobie gratuluje przebytego przeglądu :-) ufff masz to za sobą.

ika - kobieto moja kochana co ja bym tu zrobiła bez ciebie??? Dzieki kochana jesteś. Mam nadzieje ze mam to samo co ty wiec staram się nie stresować. Test owszem powtórzę ale nie dzisiaj. Plamienia jako takiego nie mam tylko na papierze i to nie za każdym razem.

marcikuk - to czym Ty się denerwujesz? ja mam plamienia cały czas od kilku dni a beta mi przyrasta, zaś lekarze nie widzą powodów do niepokoju; poczytaj sobie jakąś miłą książeczkę albo obejrzyj sympatyczny i wciągający filmik, czas Ci szybciutko upłynie i nie będziesz miała czasu na oglądanie kropeczek na bieliźnie:-p

to się staram jak mogę ale myśli same przychodzą. w każdym razie uspokoiłaś mnie bardzo wiec jest mi już lepiej. dziękuję

miliaa- od jutra biore anty to drugie opakowanie i nie moge sie doczekac konca opakowania heheh ale mysle ze 6 maja kolejna @ dostane tzn teraz tego nie mozna bylo nazwac @ , dwa dni czarnobrazowe plamienia i na tym koniec :) jak u Ciebie ? u mnie takie po****** przepisy ze musimy byc malzenstwem zeby miec ivf .- to dopiero patologia :/

joweg...a u mnie dobrze...czuje sie juz normalnie, wiec jestem szczesliwa:tak: tylko ja po tych antykach straszny glodomor sie zrobilam:rofl2: maskara....co 3h jak male dziecko musze zjesc jakis posilek, niewazne jaki...a to bulka z serem a to tost z szynka, po tych antykach bede gruba jak swinia:confused2:

milia - nie przejmuj się tuszą, ja też przytyłam po faszerowaniu się hormonami a teraz bardzo schudłam i niespecjalnie mam ochotę na jedzenie

a tak w ogóle, dziewczyny, chciałam się podzielić z Wami jedną myślą: tak piszemy o pierwszych objawach ciąży, są naprawdę różne, najczęściej fizjologiczne
u mnie natomiast pierwszym objawem był, o dziwo, pęd do soków pomarańczowych, których aktualnie wypijam mnóstwo, gdzie do tej pory piłam tylko wodę niegazowaną
jedyny raz w życiu kiedy miałam taką chęć na te soki, kojarzę z okresem po porodzie, kiedy karmiłam córkę piersią:tak:

reklama
co do tego ludzkiego gadania- ludzie są tępe strzały i nigdy nie zrozumieją naszej sytuacji.
Sama mieszkam w małej wsi, więc wiem coś o tym. ludzie gadają dużo i bez sensu- dlatego u nas absolutnie nikt nie wie o invitro. trzeba by sie faktycznie wyprowadzić, a nie zawsze jest taka możliwość.

marcikuk- wszystko będzie ok nie stresuj sie, bo to ci nie służy

Do góry