reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja mam zamrozonego blastusia, rozwinał sie w 6 dobie, a po ilu bede testowac to nie wiem pewnie szybko:-) bo ja taki troche nerwus jestem i dlugo nie wytrzymam:baffled:

miska126 dobre wieści-co raz bliżej transferu i pięknego prezentu rocznicowego:tak:
agavva no to fajnie,że ta @ wkońcu się pojawiła, bo teraz wszystko szybko się potoczy:-)
Trzymam za Wszystkie dziewczyny mocno kciuki i przesyłam moc fluidków ciążowych&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sylha - kupowałam w GMW - tam wychodziło zdecydowanie najtaniej. Za puregon 300 płaciłam 300 zł a w aptece 399zł i to najtaniej jak udało mi się znaleźć
Dzięki dziewczyny - nie mogę w to uwierzyć, że już zaczyna się dziać :-)

juz juz nic niehcce pamietac ile za co placilam bo to ogromne sumy , jeszzce przez rok bedziemy splacac to zaplodnienie :/ no i teraz ten transfer 500 euro i jeszcze chormony to zobaczymy ':)

miska126- to ty 6 dniowe dostaniesz :d tez bym tak chciala , u nas mozna tylko podawac 3 dniowe zarodki nie wiecej, ale mysle ze 7 dnia po pojde chyba na bete :D zeby wiedziec na czym stoje :)

Miska126 Twoja dzidzia jest silna i sobie poradzi, głowa do góry będzie ok!!:tak:

Joweg No No zobacz jak czas szybko leci, jeszcze chwila i już wybierzesz wszystkie tabletki, mi to minęło jak pstryknięcie palcem;-)

Agavva ja przyjmuję Gonal 75 j. od 4-10 d.c. w 11 d.c. podglądanie czy coś urosło, jeśli tak to kończymy a jeśli nie to biorę nadal. Dostałam wytyczne,że mam brać ten gonal co wieczór w dawkach 3x75j., 3x75j., 2x75j.,2x75j.,2x75j.,2x75j.,2x75j. Dzisiaj się dowiesz jak to będzie wyglądało u Ciebie:tak:

cześć dziewczyny ja na razie ok tzn nie ma plamieni (tfu tfu tfu pluje 3 razy )
jutro jadę na scan to może zobaczę moje dziub dziuby :-) będę spokojniejsza

Miska - popatrz jak szybko, twoja dzidzia będzie się miała dobrze zobaczysz. Bedzie prezent na 5 rocznice. Ja oczekuje moich prezentów jakieś 3 tygodnie przed 5 rocznica :) Rocznice mamy 29.12 a dzieciaczki tez grudniowe maja być. Wiec miejmy nadzieje ze wszystko będzie dobrze.

agavaa, joweg, gienek - wy tez już blisko do transferu, fajnie. A swoja droga więcej was tu kwietniowych nie ma??? Kciuków mi braknie :-D

miska126- rozmrozi musi !!! moje zostaly zamrozone zaraz po zaplodnieniu wiec beda sie jeszcze dzielic napeno i po 2 dniach transfer:)

giniek
- juz iedno za mna heheh i teraz jeszcze 20 tabletek nie liczac dzisiejszej potem @ i doszlam do wniosku ze ide na bete 7 dnia po :)

marcikuk
- ja jestem kwietniowa heheh tzn w kwietniu urodzona heheh trzymam kciuki za jutro :*

reklama
Do góry