reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

marcikiuk ja 14 dni po punkcji mialam prawdziwa @ 3 dniowa,,,i myslalam ze juz po wszystkim a widzisz jeden babelek sie uparl ze ze mna zostaje wiec nie marwt sie na zapas..choc rozumiem Twoja nerwowke...kurcze szkoda ze nie mazs jak sprawdzic bety...

reklama
Ika- nie wolno bić kobiet w ciąży. To co ze mnie wylatuje to chyba śluz jest, musi być i koniec. teraz to takie szare było. bo nie było krwi tylko takie ciemne ciągnące się. no to śluz, prawda???

Minie - pójdę w sobotę na to usg to może mi powiedzą ze w ciąży jestem. Teraz staram się wyluzować i zrelaksować, nie jest to łatwe bo jednak coś tam w głowie siedzi...

a ja jestem pelna majowej nadzeii ze mi sie uda :)

u mnie na pocztaku byly brazowe plamienia pare godzin potem nic , i nastepnego dnia plamienia znowu i dopiero po 3 dniach dostalam taki okres okres :( ze mnie brzuch bolala jak na @ i wogoole :(

Ostatnia edycja:
gieniek, byłam prze stymulowana, i nie mogłam podejść do transferu od razu. Teraz biorę mniejszą dawkę i będę częściej monitorowana. No i zmienili mi z długiego na krótki protokół.
Agavva z tego co czytam to masz dł protokół, jeśli tak to miałam podobnie, też mi się nie mógł wykluć i dostałam nawet leki bo sie bali że mi zabraknie. To było dokładnie rok temu, bo tak mi wypadło że byliśmy w Polsce na święta. I specjalnie leciałam do siebie na usg. :). W tym czasie wzięłam najwięcej zastrzyków, że po pewnym czasie nie miałam już wolnego miejsca na brzuchu:):). Aż mi sie siniaki porobiły.
Na szczęście tym razem jest kr prot i mało zastrzyków :):):).

aniołeczek - Widzę , że w końcu wszystko zaczyna iść w dobrym kierunku.
Trzymam kciuki

marcikuk - Kochana za wszelką cenę postaraj się nie denerwować. Najlepiej zajmij się czymś. Wszystko będzie dobrze zobaczysz.

gieniek - jestem w szoku po przeczytaniu Twojego posta odnośnie przeciwników in vitro. Nie mam pojęcia co to za ludzie są , ciemnogród to chyba za słabe określenie.

Agavva z tego co czytam to masz dł protokół, jeśli tak to miałam podobnie, też mi się nie mógł wykluć i dostałam nawet leki bo sie bali że mi zabraknie. To było dokładnie rok temu, bo tak mi wypadło że byliśmy w Polsce na święta. I specjalnie leciałam do siebie na usg. :). W tym czasie wzięłam najwięcej zastrzyków, że po pewnym czasie nie miałam już wolnego miejsca na brzuchu:):). Aż mi sie siniaki porobiły.
Na szczęście tym razem jest kr prot i mało zastrzyków :):):).

No ja już mam mało miejsca na wkłucia, bo mogę tylko w lewą stronę brzucha - prawa mnie coś boli... a leków, to mina pewno braknie bo zostało tylko 7 szt, czyli do środy tylko. Pocieszyłaś mnei, że u Ciebie też się tak ciągnęło, bo jak do tej pory jeszcze u nikogo czegoś takiego nie widziałam......

marciniuk nie stresuj sie:) bedzie dobrze

ja pomimo 15 tygodnia nadal sie stresuje co tam u nich slychac. Musze sobie kupic ten monitor tetne plodu to moze bede spokojniejsza. a tak to caly czas sie martwie:)) tak sie boje o moje malenstwa:) usg bym mogla co tydzien robic.

czesc dziewczynki!:happy:
ja poszlam z rana na posiew...wygmerala mi tam baba tak, ze az zatarla mi do krwi:-( ała!
ale ciesze sie, ze juz po...teraz tylko czekam na dobre wiesci po weekendzie:tak:
marcikuk...skrzepy krwi to wygladaja tak jak mniejsza watrobka surowa...mysle, ze u ciebie to po prostu plamienie...wiec sie nie przejmuj kobiety tak maja, wszystko bedzie ok, warto isc do gina jednak niech cie uspokoi:tak:
agawa...a czym ty sie klujesz? juz jestes stymulowana, czy sie wyciszasz?
sylha...wez w ogole sie nie przejmuj tymi zbednymi gadkami...szkoda nerwow...ja tez pochodze z mniejszej miesciny i nikomu nic nie mowimy...o calej procedurze wie tylko moj, jego siostra i moja najblizsza kolezanka. po wszystkim powiem moim rodzicom i rodzicom mojego M. ale narazie trzymamy wszystko w tajemnicy tez z tego wzgledu, ze nie mamy slubu i moga potem robic problemy jak kiedys sie zdecydujemy:eek: co dla mnie jest ogolnie patologia.:eek:
gieniek...co ty gadasz o tej warszawie i o klinice? jestem w szoku:no::szok: jak bym ich wszystkich dorwala to lby ukrecila za gloszenie herezji! nienawidze takich ludzi, ktorzy nie maja pojecia a gadaja glupoty...
ciesze sie, ze u ciebie tez lepiej...czekaj, czekaj bo nie pamietam...ty juz sie stymulujesz?
joweg..ty moja majóweczko kochana? jak sie czujesz? kiedy @?:laugh2:

reklama
Do góry