reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ja mam wizytę w ostatnim dniu brania zastrzyków więc pewnie jak będzie lipa z pęcherzykami to mi jeszcze coś "dołożą" ale mam nadzieję, że to wystarczy by wyhodować jajeczka piękne. Boszzz jakie to wszystko skomplikowane żeby się udało... jakim cudem ludzie wpadają?
Na razie masz rozpiske na 6dni, tez tak mialam, a potem zazwyczaj dostaje sie dodatkowa, czasami z wieksza dawka. Nie sadze, zeby na 6ciu dniach sie skonczylo.
Tez sie zastanawiam jak ludzie wpadaja i czemu sie to tak czesto zdaza ludziom nieodpowiednim... No, ale coz...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczescie1986
w jakim dniu po transferze zrobilaś usg?Nie czekałam do poniedziałku, tylko juz dziś pomimo tego ze jestem na urlopie pojechałam na usg. Bałam sie bardzo, ale okazało sie, ze pęcherzyk jest w macicy, a zarodek ma 1,8 mm ;-) za 7-10 dni kolejne usg - będę czekać na serduszko [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
meg86
Dziewczyny kochane powiedzcie jak liczymy wiek zarodka? Czy już od dnia punkcji i zapłodnienia czy dzień następny? Chodzi mi ze będę miała podane 3 dniowe i jak te dni liczyć? Może głupie pytanie ale nie wiem bo to pierwsza procedura.
kilosierra
w jakim dniu po transferze zrobilaś usg?
W 26
kilosierra
Dziewczyny kochane powiedzcie jak liczymy wiek zarodka? Czy już od dnia punkcji i zapłodnienia czy dzień następny? Chodzi mi ze będę miała podane 3 dniowe i jak te dni liczyć? Może głupie pytanie ale nie wiem bo to pierwsza procedura.
Od dnia punkcji
Szczescie1986
a test z krwi?W 26
kilosierra
a test z krwi?
Dopiero w 13 dniu, zgodnie z zaleceniem kliniki. Ale miałam podany dwudniowy, dlatego nie spieszyłam się z betą
Alfistka
Dziewczynki u mnie trochę jajeczek jest ale punkcja chyba we wtorek bo gin chce, żeby wszystkie się ładnie powiększyły, żeby nie było powtórki z rozrywki tak jak ostatnio, że tylko dwa jajeczka były przy AMH 7,52. Czekamy, jutro też jadę na podgląd
ale już mam L4 to luuuzik przynajmniej psychiczny
ale już mam L4 to luuuzik przynajmniej psychiczny
reklama
Szczescie1986
jakies objawy? wiem,ze kazda z nas przechodzi inaczej!Dopiero w 13 dniu, zgodnie z zaleceniem kliniki. Ale miałam podany dwudniowy, dlatego nie spieszyłam się z betą
Podziel się: