reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam wizytę w ostatnim dniu brania zastrzyków więc pewnie jak będzie lipa z pęcherzykami to mi jeszcze coś "dołożą" ale mam nadzieję, że to wystarczy by wyhodować jajeczka piękne. Boszzz jakie to wszystko skomplikowane żeby się udało... jakim cudem ludzie wpadają?

Na razie masz rozpiske na 6dni, tez tak mialam, a potem zazwyczaj dostaje sie dodatkowa, czasami z wieksza dawka. Nie sadze, zeby na 6ciu dniach sie skonczylo.
Tez sie zastanawiam jak ludzie wpadaja i czemu sie to tak czesto zdaza ludziom nieodpowiednim... No, ale coz...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie czekałam do poniedziałku, tylko juz dziś pomimo tego ze jestem na urlopie pojechałam na usg. Bałam sie bardzo, ale okazało sie, ze pęcherzyk jest w macicy, a zarodek ma 1,8 mm ;-) za 7-10 dni kolejne usg - będę czekać na serduszko [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
w jakim dniu po transferze zrobilaś usg?

Dziewczyny kochane powiedzcie jak liczymy wiek zarodka? Czy już od dnia punkcji i zapłodnienia czy dzień następny? Chodzi mi ze będę miała podane 3 dniowe i jak te dni liczyć? Może głupie pytanie ale nie wiem bo to pierwsza procedura.

Dziewczynki u mnie trochę jajeczek jest ale punkcja chyba we wtorek bo gin chce, żeby wszystkie się ładnie powiększyły, żeby nie było powtórki z rozrywki tak jak ostatnio, że tylko dwa jajeczka były przy AMH 7,52. Czekamy, jutro też jadę na podgląd :):)
ale już mam L4 to luuuzik przynajmniej psychiczny ;);)

reklama
Do góry