reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem po wizycie [emoji5] dzieciaczki maja sie dobrze [emoji173] i wiecie co pod serduszkiem nosze prawdopodobnie PARKE [emoji7] Lekarz mowil ze Dziewczyna jest napewno a chlopak byl tak obrocony ze nie chcial pokazac do konca co ma pomiedzy nogami [emoji12] . Ale cos jest i lekarz mowil ze raczej chlopak.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, najlepsza jest możliwość kupowania sukienek i spodni, "różowych i niebieskich" drobiazgów na raz

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Najważniejsze żeby właśnie ten jeden się przyjął i rozgościł na 9 miesięcy :)

Oczywiscie ze najwazniejsze!tylko JuZ tak Po wszystkim we mnie tkwi i tak pytanie czy wszy ok Z nami ? Skoro 6 zarodkow i jeden przyjal sie ....zobaczymy za rok jak to bedzue przy drugiej stymulacji..chyba ze zdazy sie cud i mrovarian pomoze [emoji23];)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hey, jestem po wizycie i jakoś mi tak hymmm.... lżej i weselej się zrobiło. Najważniejsze, że walczymy i działamy! Pani doktor posprawdzała badania i potwierdziła, że wystarczy krótki protokół. Mam brać od 2 dc 75 ml Gonalu i 75 ml Menopuru i tak przez 6 dni codziennie. W ostatnim dniu wizyta. Pani doktor stwierdziła, że woli dać mniejszą dawkę by nie doprowadzić do hiperki a i tak zapłodnić można tylko 6 jajeczek więc powiedziała, że byleby 6 ładnych było i będzie dobrze. W sumie jak na razie więc za leki zapłaciłam nieco ponad 500 zł. Dzięki Ci Boże, że jest jeszcze refundacja bo bez niej to wychodziło 2 100.. Trezba się jednak z tym in vitro śpieszyć bo jak zabiorą refundację to będzie masakra.
No nic w każdym razie wlał się we mnie optymizm. Teraz po raz pierwszy tak bardzo czekam na @ żeby już móc zacząć walić sobie zastrzyki w brzuch :)

Ja bylam na kombinacji gonalu i menopuru, co prawda w wiekszych dawkach, ale jednak. Efekt tego lezy obok mnie i rozrabia [emoji4]
Udalo sie za pierwszym razem czego i To ie zycze [emoji4]

Oczywiscie ze najwazniejsze!tylko JuZ tak Po wszystkim we mnie tkwi i tak pytanie czy wszy ok Z nami ? Skoro 6 zarodkow i jeden przyjal sie ....zobaczymy za rok jak to bedzue przy drugiej stymulacji..chyba ze zdazy sie cud i mrovarian pomoze [emoji23];)

u nas bylo 3 podejscia!teraz jestem przy 4 podejsciu. swiezaczek sie nie przyjal ciekawo jak z naszym małym mróżaczkiem...też czekamy

reklama
Nie czekałam do poniedziałku, tylko juz dziś pomimo tego ze jestem na urlopie pojechałam na usg. Bałam sie bardzo, ale okazało sie, ze pęcherzyk jest w macicy, a zarodek ma 1,8 mm ;-) za 7-10 dni kolejne usg - będę czekać na serduszko [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry