reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Moje pierwsze podejście ze świeżaczkiem skończyło się tylko ciążą biochemiczną, potem lekarz zlecił dodatkowe badania, czekałam niecałe 2 tyg na wyniki, więc z tym się wiązał cykl przerwy, teraz czekam na @ i będę podchodzić do crio. Tylko, że jakoś żadne znaki na niebie ani ziemi nie zapowiadają nadejścia @... Niektóre dziewczyny podchodziły od razu cykl po cyklu@froncia cieszę się, że mnie odnalazłaś Daj koniecznie znać jaki wynik testu po trzeciej IUI. Ja jutro mam wizytę i pewnie już leki na stymulację przed in vitro dostanę, mam nadzieję że to nasz ostatni miesiąc starań!
Dziewczyny przepraszam, że Was tak zamęczam pytaniami ale wszystko dla mnie to takie nowe i przerażające trochę zarazem. Dziewczyny, którym pierwsza próba się nie udała tylko kolejna powiedzcie proszę ile musiałyście odczekać żeby mrożaki transferować lub do pełnego in vitro nowego podchodzić? Pytam boprzy iui to po prostu było miesiąc po miesiącu
Można od razu przy następnym cyklu podchodzić do criotransferu doktor mi mówił że z medycznego punktu widzenia to nie ma znaczenia czy od razu przystąpisz do crio czy poczekasz jeden cykl ja osobiście potrzebuje odczekać ten jeden cykl żeby naładować baterię do dalszej walki i zaczynam w sierpniu
Kurde dopiero włączyłam tlc
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
GratulujęWynik drugiej bety 267 Tak mi dobrze. ....
Dziewczyny włączcie TLC Ja płaczę jak bóbr
Oglądałam to kiedyś to jest piękne!! Oby nam wszystkim też ta ciężka walka się tak skończyła..
dżoasia
Ten program jest lepszy niż najlepsze romansidło Ale mi się płacze Ale nie z żalu tylko wiem, że ja będę kiedyś tak przytulać moje malunie kochanie! Żeby tylko chciało z nami zostać...Oglądałam to kiedyś to jest piękne!! Oby nam wszystkim też ta ciężka walka się tak skończyła..
Ahh wzruszylam sie tez....
reklama
dżoasia
Ciebie już niedługo to czekaAhh wzruszylam sie tez....
Podziel się: