reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Szanse z mrozakow sa wieksze o ok 10% przynajmniej u mnie w klinice maja takie statystyki ,Dziewczyny a któraś z Was dotarła do info jakie szanse są z mrożaczków? Czy w porównaniu ze świeżakami bardzo to spada. Zastanawiam się ile (jeśli będzie więcej zamrozić) i ile razy podchodzić do Kriotransferu.
Pytanko, czy podczas brania leków przed transferem mrożaczków na cyklu stucznycznym oczywiscie brak owulacji,ale gin moja mi powiedziała ze od tych leków które dostałam owulacja jest zatrzymana,a ogólnie owulacja u mnie występuje tylko teraz po tych lekach wstrzymana miałyście ból jajnika ? u mnie akurat to jest ciągle po lewej stronie bo odkąd biore leki czyli od 2 dnc dziś jest już 14dzc boli mnie nie wiem chyba jajnik,bo raczej to nie jest jelito po lewej stronie,czy to może być od zatrzymania owu.Dodam ze myslałam że mam owulację bo mówiam gin ze boli mnie lewa strona ze owulkę miałam i że mam a ona że nie ma owulki bo takie bóle zawsze miałam i wiedziałam że jestem płodna
Agnieś191
5-cio dniowy zarodekO jeju jeju ja jeszcze w tych słowach kluczach nie jestem obcykana - blastek to?
Agnieś191
W jakiej klinice? Oby tak było bo mój pierwszy transfer będzie właśnie mrozaka. Czas się wlecze.Szanse z mrozakow sa wieksze o ok 10% przynajmniej u mnie w klinice maja takie statystyki ,
dżoasia
Ja za leki do stymulki zaplacilam niecale 200zl ale po transferze wyszlo jakies 500A ile Was wyniosły same leki z refundacją do in vitro? Wiem, że to jest różnie ale muszę wiedzieć choć jak mniej więcej się przygotować?
dżoasia
Macierzynstwo krakow. Ale ze swiezaczka tez byla ciaza, tylko biochemiczna... teraz liczę ze malenstwo zostanie na dluzej...W jakiej klinice? Oby tak było bo mój pierwszy transfer będzie właśnie mrozaka. Czas się wlecze.
Hooope86
Ja za leki do stymulki zaplacilam niecale 200zl ale po transferze wyszlo jakies 500
Mnie około 1400 zł do stymulacji i po transferze....
[emoji848][emoji848][emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
A raczej na zawszeMacierzynstwo krakow. Ale ze swiezaczka tez byla ciaza, tylko biochemiczna... teraz liczę ze malenstwo zostanie na dluzej...
reklama
Podziel się: