Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny a przy stymulacji czulyscie cos?
Ja czułam się bardzo dobrze, nic mnie nie bolało, samopoczucie było wyśmienite,itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a przy stymulacji czulyscie cos?
A ile Was wyniosły same leki z refundacją do in vitro? Wiem, że to jest różnie ale muszę wiedzieć choć jak mniej więcej się przygotować?
Teraz mialam krotki.OO, to ładnie podskoczyło A jaki miałaś teraz protokół?
Przez rok bralam izotek na cere- bardzo wysoka dawka witA.ale czy to spowodowalo poprawe nie wiem.Ooo to super uroslo bralas jakies leki na to ?
Jak świeży to musiała mieć zastrzyk podany. Niech zrobi betę w miarę możliwościMa troche jasniejszy niz twoj Ale jest czyli mozliwe ona miala swiezy transfer niewiem co do zastrzyku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji2]ja pochodziłam w Invicie w Gdańsku i też tam dalej chodzę [emoji6]Ojj radość nie z tej ziemi Ja chyba chciałabym pozostać w klinice....oczywiście jeśli będzie taka możliwość...bo nie wiem czy lekarze zajmujący się niepłodnościa prowadzą również ciążę. ..?
Blastka nawet 6 dni po transferze są i takie odważne dziewczyny Ale wtedy tylko beta prawde Ci powie.Dziewczyny a ile dni po transferze robiłyście testy, betę? Jak długo trzeba czekać by sprawdzić czy się udało?
Blastka nawet 6 dni po transferze są i takie odważne dziewczyny Ale wtedy tylko beta prawde Ci powie.
O skubana! Malenstwo szaleje bierzesz jakies dopalacze na ta bete???Wynik drugiej bety 267 Tak mi dobrze. ....