reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ooo fajny preparat bo jest i omega i d3 ja w środę idę do laboratorium porobić badania, krzywa cukrowa to jakby coś było nie tak z poziomem witamin albo homocysteiny to tez to zamówię

[emoji127] 28.10.2017
Nie musisz zamawiac w aptekach doz jest dostepny chociaz u nich tez lepiej zamowic na necie i odebrac w aptece bo na miejscu maja drozej

reklama
Ten specific to sumplement diety dla kobiet starajacych Sie ,nirwiem czy jestem walnieta na punkcie dzueci mysle o kolejnym I "niby" pomaga w rozrodczosci a ze u nas idiopatyczna to chcialabym sprobowac;))))hah

Szukalam znalazlam dwie apteki odmowily wysylki poza pl a jakie znasz apteki online?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poszukaj na allegro

A kazal
Dziewczyny a powiedzcie mi bo juz fixuje[emoji6]
Musze kupic bilety do pl juz bo z dnia na dzien ceny okropnie rosna. Mam zaczac gonal w pierwszym dc (zapytalam lekarza do ktorej godziny mam to liczyc i on powiedzial ze do 12 w poludnie jezeli dostane @ to ten sam dzien) tylko jezeli mam brac ten gonal rano to po pierwsze 12 to juz rano nie jest a po drugie przeciez to chyba musi juz byc normalny @ a nie plamienie z tych pierwszych godzin. U mnie jest 7 rano i @ jeszcze nie ma. Brzuch juz boli bardzo wiec wiem ze to kwestia godzin lub minut. Najlepiej by bylo gdybym dostala po 12 i zaczela stymulacje od jutra a jak dostane przed to myslicie ze moglabym tez od jutra?
A lekarz kazal brac ci gonal rano rzadko sie to zdarza wiekszosc z nas brala wieczorem jesli bierze sie rano to juz nie ma mozliwosci modyfikacji dawki w dniu wizyty.
Mi lekarz tlumaczyl to tak jesli do godziny 12 bedzie obfite krwawienie to w tym dniu zaczynam lub dzien pozniej w zalwznosci od ktorego dnia cyklu ma byc stymulacja. Jesli do 12 jest plamienie a po 12 rozkreca sie @ to pierwszym dniem jest nastepny dzien

Krew oddana. Pani mi trochę poczarowała aby był wysoki wynik :) Może byla czarownica?:D Wynik między 14-16. Dam znać ;)

Heh, niech nawet będzie widźmą, ale skuteczną xD Trzymam kciuki! :)

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji7][emoji11]

A ja jutro równo 19 tygodni i powiem Wam, że żal mi trochę, że ten czas tak goni. Już wiem, że będzie mi bardzo brakowało moich Skarbów u mnie w brzuchu...
Widzę, że tu ostatnio same niepowodzenia. Życzę Wam siły i wiary w to, że się uda. Nawet po najciemniejszej nocy wstaje dzień. Pamiętajcie o tym i do przodu. Stawka jest zbyt wysoka by załamywać ręce [emoji7][emoji7][emoji11][emoji11]

Mówisz, że czas goni? Kurcze, a mnie do tej pory czas się dłuży. Jakoś niepewnie się czuję i mam stracha się cieszyć.

A kazal

A lekarz kazal brac ci gonal rano rzadko sie to zdarza wiekszosc z nas brala wieczorem jesli bierze sie rano to juz nie ma mozliwosci modyfikacji dawki w dniu wizyty.
Mi lekarz tlumaczyl to tak jesli do godziny 12 bedzie obfite krwawienie to w tym dniu zaczynam lub dzien pozniej w zalwznosci od ktorego dnia cyklu ma byc stymulacja. Jesli do 12 jest plamienie a po 12 rozkreca sie @ to pierwszym dniem jest nastepny dzien
Dzieki gosia[emoji11] kurcze ale sie spielam[emoji20]
No z tym rano to myslalam ze ok 10 bede brac i ze jak piewsza wizyte bede miec na 10 rano i biorac pod uwage roznice czasu 1h to sie wyrobie w czasie.

Przepraszam ze sieje Wam tu zamieszanie ale to moje pierwsze ivf i jestem zielona (wczesniej tylko 3 iui mialam)

Bilety wlasnie kupilam i najwyzej bede przebukowywac bo caly czas rosna (za cene 1 biletu w jedna strone nieraz mialam dwa tam i z powrotem.. )

reklama
Do góry