reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ooo fajny preparat bo jest i omega i d3 ja w środę idę do laboratorium porobić badania, krzywa cukrowa to jakby coś było nie tak z poziomem witamin albo homocysteiny to tez to zamówię

[emoji127] 28.10.2017
Nie musisz zamawiac w aptekach doz jest dostepny chociaz u nich tez lepiej zamowic na necie i odebrac w aptece bo na miejscu maja drozej

reklama
Ten specific to sumplement diety dla kobiet starajacych Sie ,nirwiem czy jestem walnieta na punkcie dzueci mysle o kolejnym I "niby" pomaga w rozrodczosci a ze u nas idiopatyczna to chcialabym sprobowac;))))hah

Szukalam znalazlam dwie apteki odmowily wysylki poza pl a jakie znasz apteki online?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poszukaj na allegro

A kazal
Dziewczyny a powiedzcie mi bo juz fixuje[emoji6]
Musze kupic bilety do pl juz bo z dnia na dzien ceny okropnie rosna. Mam zaczac gonal w pierwszym dc (zapytalam lekarza do ktorej godziny mam to liczyc i on powiedzial ze do 12 w poludnie jezeli dostane @ to ten sam dzien) tylko jezeli mam brac ten gonal rano to po pierwsze 12 to juz rano nie jest a po drugie przeciez to chyba musi juz byc normalny @ a nie plamienie z tych pierwszych godzin. U mnie jest 7 rano i @ jeszcze nie ma. Brzuch juz boli bardzo wiec wiem ze to kwestia godzin lub minut. Najlepiej by bylo gdybym dostala po 12 i zaczela stymulacje od jutra a jak dostane przed to myslicie ze moglabym tez od jutra?
A lekarz kazal brac ci gonal rano rzadko sie to zdarza wiekszosc z nas brala wieczorem jesli bierze sie rano to juz nie ma mozliwosci modyfikacji dawki w dniu wizyty.
Mi lekarz tlumaczyl to tak jesli do godziny 12 bedzie obfite krwawienie to w tym dniu zaczynam lub dzien pozniej w zalwznosci od ktorego dnia cyklu ma byc stymulacja. Jesli do 12 jest plamienie a po 12 rozkreca sie @ to pierwszym dniem jest nastepny dzien

Krew oddana. Pani mi trochę poczarowała aby był wysoki wynik :) Może byla czarownica?:D Wynik między 14-16. Dam znać ;)

Heh, niech nawet będzie widźmą, ale skuteczną xD Trzymam kciuki! :)

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji7][emoji11]

A ja jutro równo 19 tygodni i powiem Wam, że żal mi trochę, że ten czas tak goni. Już wiem, że będzie mi bardzo brakowało moich Skarbów u mnie w brzuchu...
Widzę, że tu ostatnio same niepowodzenia. Życzę Wam siły i wiary w to, że się uda. Nawet po najciemniejszej nocy wstaje dzień. Pamiętajcie o tym i do przodu. Stawka jest zbyt wysoka by załamywać ręce [emoji7][emoji7][emoji11][emoji11]

Mówisz, że czas goni? Kurcze, a mnie do tej pory czas się dłuży. Jakoś niepewnie się czuję i mam stracha się cieszyć.

A kazal

A lekarz kazal brac ci gonal rano rzadko sie to zdarza wiekszosc z nas brala wieczorem jesli bierze sie rano to juz nie ma mozliwosci modyfikacji dawki w dniu wizyty.
Mi lekarz tlumaczyl to tak jesli do godziny 12 bedzie obfite krwawienie to w tym dniu zaczynam lub dzien pozniej w zalwznosci od ktorego dnia cyklu ma byc stymulacja. Jesli do 12 jest plamienie a po 12 rozkreca sie @ to pierwszym dniem jest nastepny dzien
Dzieki gosia[emoji11] kurcze ale sie spielam[emoji20]
No z tym rano to myslalam ze ok 10 bede brac i ze jak piewsza wizyte bede miec na 10 rano i biorac pod uwage roznice czasu 1h to sie wyrobie w czasie.

Przepraszam ze sieje Wam tu zamieszanie ale to moje pierwsze ivf i jestem zielona (wczesniej tylko 3 iui mialam)

Bilety wlasnie kupilam i najwyzej bede przebukowywac bo caly czas rosna (za cene 1 biletu w jedna strone nieraz mialam dwa tam i z powrotem.. )

reklama
Do góry