reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja korzystam tylko z doz i Gemini online bo to sieciowki i mam do nich zaufanie. A nie masz nikogo w pl żeby na jego adres zamówić i wtedy dopiero rodzina tobie prześle? Wiem że to koszty dodatkowe ale może warto.

[emoji127] 28.10.2017

Tak dokl tak zrobie ,;), przez 4 lata nigdy nie bralam suplementow Tylko kwas nic innego czytam was co wy bierzecie to mi oczy wychodza;), no nic sprobuje dam znac jak moje proby , daje nam 1.5 roku naturalnie po czym lece do katowic do kliniki umawiac 2 ivf;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi bo juz fixuje[emoji6]
Musze kupic bilety do pl juz bo z dnia na dzien ceny okropnie rosna. Mam zaczac gonal w pierwszym dc (zapytalam lekarza do ktorej godziny mam to liczyc i on powiedzial ze do 12 w poludnie jezeli dostane @ to ten sam dzien) tylko jezeli mam brac ten gonal rano to po pierwsze 12 to juz rano nie jest a po drugie przeciez to chyba musi juz byc normalny @ a nie plamienie z tych pierwszych godzin. U mnie jest 7 rano i @ jeszcze nie ma. Brzuch juz boli bardzo wiec wiem ze to kwestia godzin lub minut. Najlepiej by bylo gdybym dostala po 12 i zaczela stymulacje od jutra a jak dostane przed to myslicie ze moglabym tez od jutra?

Hmmm troszke dziwnie Ja mialam zaczac kiedy okres sie rizkrecil ( nie plamienie), i nie wazne czy to byla 10:00 czy 16:00 .. nie pomoge

Dziewczyny a powiedzcie mi bo juz fixuje[emoji6]
Musze kupic bilety do pl juz bo z dnia na dzien ceny okropnie rosna. Mam zaczac gonal w pierwszym dc (zapytalam lekarza do ktorej godziny mam to liczyc i on powiedzial ze do 12 w poludnie jezeli dostane @ to ten sam dzien) tylko jezeli mam brac ten gonal rano to po pierwsze 12 to juz rano nie jest a po drugie przeciez to chyba musi juz byc normalny @ a nie plamienie z tych pierwszych godzin. U mnie jest 7 rano i @ jeszcze nie ma. Brzuch juz boli bardzo wiec wiem ze to kwestia godzin lub minut. Najlepiej by bylo gdybym dostala po 12 i zaczela stymulacje od jutra a jak dostane przed to myslicie ze moglabym tez od jutra?
Okres zaczynasz liczyc jak pojawi się żywa czerwona krew - nie plamienie. Jeśli do południa sie rozkręci to bierzesz zastrzyk nawet o 11.55, a na drugi dzień rano np o 7.00 i potem już o tej samej porze czyli np o tej 7.00

Peugotka czyli myslisz ze nic sie nie stanie jak zaczne od jutra? 4.5 godz do 12 zostalo. Chyba niepotrzebnie spytalam o ta godzine..

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji7][emoji11]

A ja jutro równo 19 tygodni i powiem Wam, że żal mi trochę, że ten czas tak goni. Już wiem, że będzie mi bardzo brakowało moich Skarbów u mnie w brzuchu...
Widzę, że tu ostatnio same niepowodzenia. Życzę Wam siły i wiary w to, że się uda. Nawet po najciemniejszej nocy wstaje dzień. Pamiętajcie o tym i do przodu. Stawka jest zbyt wysoka by załamywać ręce [emoji7][emoji7][emoji11][emoji11]

Peugotka czyli myslisz ze nic sie nie stanie jak zaczne od jutra? 4.5 godz do 12 zostalo. Chyba niepotrzebnie spytalam o ta godzine..

Sadze ze jesli lekarz ustalil ci godziny do dobra odp napisala dzoasia;)

Ja di 1 ivf pidchodxilam w Uk,tu insczej jakos lecza, no Ale grunt ze mam corke ;)

Sadze ze jesli lekarz ustalil ci godziny do dobra odp napisala dzoasia;)

Ja di 1 ivf pidchodxilam w Uk,tu insczej jakos lecza, no Ale grunt ze mam corke ;)

Ja menopur 225 pierwsza dawke wzielam o 13:00 i nastepne rano o 7 przed praca ;)

reklama
Do góry