reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja korzystam tylko z doz i Gemini online bo to sieciowki i mam do nich zaufanie. A nie masz nikogo w pl żeby na jego adres zamówić i wtedy dopiero rodzina tobie prześle? Wiem że to koszty dodatkowe ale może warto.

[emoji127] 28.10.2017

Tak dokl tak zrobie ,;), przez 4 lata nigdy nie bralam suplementow Tylko kwas nic innego czytam was co wy bierzecie to mi oczy wychodza;), no nic sprobuje dam znac jak moje proby , daje nam 1.5 roku naturalnie po czym lece do katowic do kliniki umawiac 2 ivf;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi bo juz fixuje[emoji6]
Musze kupic bilety do pl juz bo z dnia na dzien ceny okropnie rosna. Mam zaczac gonal w pierwszym dc (zapytalam lekarza do ktorej godziny mam to liczyc i on powiedzial ze do 12 w poludnie jezeli dostane @ to ten sam dzien) tylko jezeli mam brac ten gonal rano to po pierwsze 12 to juz rano nie jest a po drugie przeciez to chyba musi juz byc normalny @ a nie plamienie z tych pierwszych godzin. U mnie jest 7 rano i @ jeszcze nie ma. Brzuch juz boli bardzo wiec wiem ze to kwestia godzin lub minut. Najlepiej by bylo gdybym dostala po 12 i zaczela stymulacje od jutra a jak dostane przed to myslicie ze moglabym tez od jutra?

Hmmm troszke dziwnie Ja mialam zaczac kiedy okres sie rizkrecil ( nie plamienie), i nie wazne czy to byla 10:00 czy 16:00 .. nie pomoge

Dziewczyny a powiedzcie mi bo juz fixuje[emoji6]
Musze kupic bilety do pl juz bo z dnia na dzien ceny okropnie rosna. Mam zaczac gonal w pierwszym dc (zapytalam lekarza do ktorej godziny mam to liczyc i on powiedzial ze do 12 w poludnie jezeli dostane @ to ten sam dzien) tylko jezeli mam brac ten gonal rano to po pierwsze 12 to juz rano nie jest a po drugie przeciez to chyba musi juz byc normalny @ a nie plamienie z tych pierwszych godzin. U mnie jest 7 rano i @ jeszcze nie ma. Brzuch juz boli bardzo wiec wiem ze to kwestia godzin lub minut. Najlepiej by bylo gdybym dostala po 12 i zaczela stymulacje od jutra a jak dostane przed to myslicie ze moglabym tez od jutra?
Okres zaczynasz liczyc jak pojawi się żywa czerwona krew - nie plamienie. Jeśli do południa sie rozkręci to bierzesz zastrzyk nawet o 11.55, a na drugi dzień rano np o 7.00 i potem już o tej samej porze czyli np o tej 7.00

Peugotka czyli myslisz ze nic sie nie stanie jak zaczne od jutra? 4.5 godz do 12 zostalo. Chyba niepotrzebnie spytalam o ta godzine..

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji7][emoji11]

A ja jutro równo 19 tygodni i powiem Wam, że żal mi trochę, że ten czas tak goni. Już wiem, że będzie mi bardzo brakowało moich Skarbów u mnie w brzuchu...
Widzę, że tu ostatnio same niepowodzenia. Życzę Wam siły i wiary w to, że się uda. Nawet po najciemniejszej nocy wstaje dzień. Pamiętajcie o tym i do przodu. Stawka jest zbyt wysoka by załamywać ręce [emoji7][emoji7][emoji11][emoji11]

Peugotka czyli myslisz ze nic sie nie stanie jak zaczne od jutra? 4.5 godz do 12 zostalo. Chyba niepotrzebnie spytalam o ta godzine..

Sadze ze jesli lekarz ustalil ci godziny do dobra odp napisala dzoasia;)

Ja di 1 ivf pidchodxilam w Uk,tu insczej jakos lecza, no Ale grunt ze mam corke ;)

Sadze ze jesli lekarz ustalil ci godziny do dobra odp napisala dzoasia;)

Ja di 1 ivf pidchodxilam w Uk,tu insczej jakos lecza, no Ale grunt ze mam corke ;)

Ja menopur 225 pierwsza dawke wzielam o 13:00 i nastepne rano o 7 przed praca ;)

reklama
Do góry