reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A nie masz moze mrovarian? Czy on jest w polsce bez recepty ,mam nadz ze wiesz o czym pisze? Moja kuzynka nie umie go znalezc w Pl a jedna kolezanka tu z forum oferowala wysylke I Ja na wysylke czekam JuZ prawie dwa msce;))), niewiem czemu tak ludzie tu robia ,obiecyja potem mimo ze cgcesz zaplacic to pocaluj sie w pupe;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety takiego specyfiku nie mam w swoich zasobach. A w aptekach internetowych tez nie ma?

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Natalix trzymam mocno za wysoką betę - zaczął sie lipiec wiec zła passa musi sie skończyć!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi mówił doktor ze femibion wystarczy ale widzisz jaka jest ich wiedza w tym zakresie.....nikt nie wspomniał z lekarzy ze np syntetyczny kwas foliowy w połączeniu z metylowym i tak nie pozwoli się temu metylowemu odpowiednio wchłonąć. Ja tez o tym nie wiedziałam ale na szczęście homocysteine mam w normie

[emoji127] 28.10.2017
Ja znalazlam ostatnio cos takiego i mam zamiar kupic
Tu jest tylko.metylowany kwas foliowy
Link do: EVITAL PREGNAL 30 kapsułek - Apteka Internetowa | aptekazdrowie-24.pl

Niestety takiego specyfiku nie mam w swoich zasobach. A w aptekach internetowych tez nie ma?

[emoji127] 28.10.2017

Ten specific to sumplement diety dla kobiet starajacych Sie ,nirwiem czy jestem walnieta na punkcie dzueci mysle o kolejnym I "niby" pomaga w rozrodczosci a ze u nas idiopatyczna to chcialabym sprobowac;))))hah

Szukalam znalazlam dwie apteki odmowily wysylki poza pl a jakie znasz apteki online?

Dziewczyny powodzenia dzisiaj &&&

Dzoasia dzieki[emoji11] zaraz poczytam[emoji4]

Peugeotka a nie moze ktos z rodziny w pl Ci zamowic i wyslac?

Ten specific to sumplement diety dla kobiet starajacych Sie ,nirwiem czy jestem walnieta na punkcie dzueci mysle o kolejnym I "niby" pomaga w rozrodczosci a ze u nas idiopatyczna to chcialabym sprobowac;))))hah

Szukalam znalazlam dwie apteki odmowily wysylki poza pl a jakie znasz apteki online?

Ja korzystam tylko z doz i Gemini online bo to sieciowki i mam do nich zaufanie. A nie masz nikogo w pl żeby na jego adres zamówić i wtedy dopiero rodzina tobie prześle? Wiem że to koszty dodatkowe ale może warto.

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny powodzenia dzisiaj &&&

Dzoasia dzieki[emoji11] zaraz poczytam[emoji4]

Peugeotka a nie moze ktos z rodziny w pl Ci zamowic i wyslac?

No wlasnie kuzynka nie moze znalezc ::/, chyba ze teraz mi wpadlp do glowy niech ona zamowi i mi wysle ona z pl;), apteki online odmawiaja mi wysylki

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi bo juz fixuje[emoji6]
Musze kupic bilety do pl juz bo z dnia na dzien ceny okropnie rosna. Mam zaczac gonal w pierwszym dc (zapytalam lekarza do ktorej godziny mam to liczyc i on powiedzial ze do 12 w poludnie jezeli dostane @ to ten sam dzien) tylko jezeli mam brac ten gonal rano to po pierwsze 12 to juz rano nie jest a po drugie przeciez to chyba musi juz byc normalny @ a nie plamienie z tych pierwszych godzin. U mnie jest 7 rano i @ jeszcze nie ma. Brzuch juz boli bardzo wiec wiem ze to kwestia godzin lub minut. Najlepiej by bylo gdybym dostala po 12 i zaczela stymulacje od jutra a jak dostane przed to myslicie ze moglabym tez od jutra?

Do góry