reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laski mam do oddania 24 zastrzyki fragmin 5000 jm 0.2 ml. Są oczywiście w oryginalnych opakowaniach , każda ampulkostrzykawka oryginalnie zamknięta, termin ważności maj i październik 2018. Szkoda mi wyrzucić może komuś się przyda?

[emoji127] 28.10.2017

Hehe mój też płakał ze wątrobę mu zniszcze tymi suplementami. A propos inozytolu to mam w domu miositogyn cale opakowanie. Chcesz?

[emoji127] 28.10.2017
Ale to dla kobiet a ja nie mam podwyzszonego amh i jest w nim kwas foliowy syntetyczny
O wlasnie kochana a jakie ty wit b buerzesz bierzesz jakis komplex czy oddzielnie b12 b6 i kwas foliowy

Laski mam do oddania 24 zastrzyki fragmin 5000 jm 0.2 ml. Są oczywiście w oryginalnych opakowaniach , każda ampulkostrzykawka oryginalnie zamknięta, termin ważności maj i październik 2018. Szkoda mi wyrzucić może komuś się przyda?

[emoji127] 28.10.2017
Przeciez ty dalej sie klujesz czy juz nie ? Aa no tak teraz clexan

[emoji127] 28.10.2017
Moge od ciebie odkupic jesli juz nie potrzebujesz

Dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie tego co powinno sie jesc/pic przy stymulacji a dokladniej chodzi mi o mleko. Jedni mowia zeby pic duzo mleka a inni zeby wogole. Czy ktoras wie?

Dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie tego co powinno sie jesc/pic przy stymulacji a dokladniej chodzi mi o mleko. Jedni mowia zeby pic duzo mleka a inni zeby wogole. Czy ktoras wie?
Ogólnie zaleca się dietę wysokobiałkową i w miarę lekkostrawną - bez ostrych przypraw itp. Niektóre kliniki mają na stronie info odnoście tego co można jeść albo czego unikać - gdzieś na to trafiłam ale nie pamiętam, jaka to była klinika... ;/ poszperaj trochę, na pewno znajdziesz :)

Jeśli chodzi o mleko to pierwsze słyszę :D Kobietom - zwłaszcza tym starającym się o dziecko zaleca się przynajmniej jedną porcję pełnotłustego nabiału dziennie

reklama
A powiedz mi czy po histeroskopii czekałaś jeden cykl czy od razu startujesz? I ile czekałaś na wyniki histopatu?

Ja sie umawiałam jak mi pasowało, nie miało to znaczenia.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja miałam histeroskopię w tym cyklu i na drugi dzień leciałam samolotem. Lekarz mi powolił. Było ok.

Do góry