natalix0
Fanka BB :)
Czyli po co przepłacać?Porównałam składy i niczym się te leki nie różnią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli po co przepłacać?Porównałam składy i niczym się te leki nie różnią.
Musi się udać i musi sie skończyć ta kiepska passa na forum. Beta musi byc wysoka i my zaraz ruszamy w Twoje ślady :-)Crio tak pierwsze. Po wczesniejszym nie udanym tranferze ciezko znalezc nadzieje, ze tym razem sie uda.
Witam kochana. Zobaczymy co bedzie tym razem, narazie mam zle przeczucia, ale napewno dam znac
A jak ty sie czyjesz ???
Bardzo mi przykro :-(Dziewczyny niestety beta spadła... Boże jakie to cholernie ciężkie;( nie mogę się pozbierać ;(
dokladnie to prawda!u mnie to samo a w cenie roznica ogromna...tez sie upieralam na zamiennik...przynajmniej tu mnie nie wydoili...sklad z tego co wiem to sie nie rozni za bardzo, lekarze twierdza, ze lutinus sie lepiej wchlania, ale ja u siebie zauwazylam cos odwrotnego! duzo wiecej lutinusa mi wyplywalo niz luteiny
Polecam mace nam poprawila morfologie z4 na 18 %
U nas kiepsko z ruchem i co by nie bral to dalej do dupy
bardzo mi przykrosciskam...Dziewczyny niestety beta spadła... Boże jakie to cholernie ciężkie;( nie mogę się pozbierać ;(
Dzięki dziewczyny muszę się jakoś pozbierać.. chyba sobie ten jeden cykl odpuszczę i wrócę do "walki" w sierpniu
A dla kobiet na co ona dziala ?Mace pijemy od 3 lat razem codziennie i nic sie nie zmienia. Oczywiście robimy małe przerwy co 3 miesiące na 1 miesiąc przerwy. Niestety u nas nic nie poprawiła [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez po nieudanej probie zrobilam sobie przerwe na zlapanie dystansu...polecam...Tak Ci współczuje, wyobrażam sobie jakie to musi być straszne, sama staram sie pozbierać po nieudanej próbie, tez robię miesiąc przerwy bo muszę ochłonąć! Wiec wracamy razem do walki w sierpniu i oby ta nasza kolejna próba przyniosła nam upragnione szczęście. Wiem ze narazie jest nam cieżko, ale musimy myśleć pozytywnie - nastawienie tez jest ważne. Dajmy sobie czas na łzy a potem do boju!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom