reklama
Wypisal bez problemu tylko wręczając nowa recepte na luteine tak powiedzial ze trochę glupio mi sie zrobilo bo to slyszaly dziewczyny z recepcji i poczułam sie jakbym przyszla targowac sie o 5zl. Mam zapas jeszcze luteiny a przed transferem znowu sie upre na luteine i tyle.Dupek. A nie mozesz zadzwonic do kliniki zeby ci wystawili recepte i wyslali bo ci zabraklo i wtedy popros o luteine.
dżoasia
Fanka BB :)
Ojej tak mi przykro... ;/ Jeśli lekarz się zgodzi to walcz od razu tym cyklu bo mi ten "pusty" tak strasznie sie dłuży, że ojoj! A tak, to tylko czekasz na @ i jazda dalej, nie ma się co opierdzielać Zapij, zapal se, zresetuj się, a jak przyjdzie @ to do roboty! Razem będzie nam raźniejDzięki dziewczyny muszę się jakoś pozbierać.. chyba sobie ten jeden cykl odpuszczę i wrócę do "walki" w sierpniu
gosia321
To jest twoja decyzja jaki progesteron chceszWypisal bez problemu tylko wręczając nowa recepte na luteine tak powiedzial ze trochę glupio mi sie zrobilo bo to slyszaly dziewczyny z recepcji i poczułam sie jakbym przyszla targowac sie o 5zl. Mam zapas jeszcze luteiny a przed transferem znowu sie upre na luteine i tyle.
Przykre te porazki [emoji20] , mam nadzieje ze zdolasz sie pozbierac w miare szybko by do walki wrócić z nowa nadzieją.Dziewczyny niestety beta spadła... Boże jakie to cholernie ciężkie;( nie mogę się pozbierać ;(
jasani
Po samym zabiegu czułam znaczny ból. Ale po tabletce przeciwbólowej przeszło. Ja nie widzę przeszkód, żeby podróżować. Samolot to chyba też nie jest problem.Dziękuje za odpowiedz,juz sobie w głowie planuje kolejne crio,chociaż z tym planowaniem to rożnie bywa [emoji58]
A jak sie czułaś po zabiegu? Normalnie sie funkcjonuje? Mogę jechac na urlop?Bo planujemy odwiedzić UK i zastanawiam sie czy mogę lecieć samolotem?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ilona 88
Przykro mi...Dziewczyny niestety beta spadła... Boże jakie to cholernie ciężkie;( nie mogę się pozbierać ;(
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jasani
Porównałam składy i niczym się te leki nie różnią.Ja zamienilam na luteine, lekarze przepisuja bo niby lepiej sie wchlania ale cena powala. Dzis sprwdze sklady i porownam.
Podziel się: