reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@gosia2889 wysokiego przyrostu, niech kropek rośnie :)
@jasani spokojnego pobierania jajeczek, niech pęknie się zapładniają!
@Mruch odpowiedniego progesetronu dla kropeczka. Niech dzień bety przyjdzie czym prędzej :)

@Joko86 pięknych widoków!

Witam również, nowe dziewczyny! Wszystkim, którym się udało szczerze gratuluję. Pod nieobecność w weekend trochę mam do nadrobienia :)

Powodzenia dziś dla Wszystkich :)

reklama
Cześć dziewczynki, miłego i pozytywnego dnia wszystkim życzę [emoji3]. Na oddanie krwi niestety idę po południu bo musiałam być z rana w pracy. Wiec pewnie wyniki bedą dopiero jutro koło południa [emoji30]. Ale to tylko progesteron wiec aż tak nie swędzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej kochane!!!! Wspaniałego dnia dla was!
Ja niedługo lecę do lekarza pooglądać moje maleństwo!!! Jak zwykle stres. Przez weekend odpoczywałam bo bolał mnie brzuch i plecy tak zupełnie miesiączkowo... Mam nadzieję że tam wszystko dobrze...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja niedługo lecę do lekarza pooglądać moje maleństwo!!! Jak zwykle stres. Przez weekend odpoczywałam bo bolał mnie brzuch i plecy tak zupełnie miesiączkowo... Mam nadzieję że tam wszystko dobrze...

To trzymam kciuki [emoji106]

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

To trzymamy kciuki i milego podgladania :-)

Dzięki za info. A czy Wam to pomoglo? Ciężko znaleźć opinie na ich temat.
Z pewnością miało jakiś wpływ na stan obecny . mój M ma azoospermie lekarze praktycznie nie dawali nam szans na to ze przy biopsji znajdą jakiekolwiek plemniki .
A tu taka miła niespodzianka ! Są tylko jeszcze troszkę za mało ruchliwe.
Teraz po biopsji M ma je właśnie stosować w celu poprawy ich ruchliwość .
Wg jednego z lekarzy ! Jeśli mężczyzna ma prawidłowe parametry nasienia a problem leży jedynie w ich ruchliwosci to prawdopodobnie już dwa tygodnie stosowania przyniesie zadowalająca poprawę .

@gosia2889 wysokiego przyrostu, niech kropek rośnie :)
@jasani spokojnego pobierania jajeczek, niech pęknie się zapładniają!
@Mruch odpowiedniego progesetronu dla kropeczka. Niech dzień bety przyjdzie czym prędzej :)

@Joko86 pięknych widoków!

Witam również, nowe dziewczyny! Wszystkim, którym się udało szczerze gratuluję. Pod nieobecność w weekend trochę mam do nadrobienia :)
Powodzenia dziewczyny :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry