reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gosia2889 wysokiego przyrostu, niech kropek rośnie :)
@jasani spokojnego pobierania jajeczek, niech pęknie się zapładniają!
@Mruch odpowiedniego progesetronu dla kropeczka. Niech dzień bety przyjdzie czym prędzej :)

@Joko86 pięknych widoków!

Witam również, nowe dziewczyny! Wszystkim, którym się udało szczerze gratuluję. Pod nieobecność w weekend trochę mam do nadrobienia :)

Powodzenia dziś dla Wszystkich :)

reklama
Cześć dziewczynki, miłego i pozytywnego dnia wszystkim życzę [emoji3]. Na oddanie krwi niestety idę po południu bo musiałam być z rana w pracy. Wiec pewnie wyniki bedą dopiero jutro koło południa [emoji30]. Ale to tylko progesteron wiec aż tak nie swędzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej kochane!!!! Wspaniałego dnia dla was!
Ja niedługo lecę do lekarza pooglądać moje maleństwo!!! Jak zwykle stres. Przez weekend odpoczywałam bo bolał mnie brzuch i plecy tak zupełnie miesiączkowo... Mam nadzieję że tam wszystko dobrze...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja niedługo lecę do lekarza pooglądać moje maleństwo!!! Jak zwykle stres. Przez weekend odpoczywałam bo bolał mnie brzuch i plecy tak zupełnie miesiączkowo... Mam nadzieję że tam wszystko dobrze...

To trzymam kciuki [emoji106]

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

To trzymamy kciuki i milego podgladania :-)

Dzięki za info. A czy Wam to pomoglo? Ciężko znaleźć opinie na ich temat.
Z pewnością miało jakiś wpływ na stan obecny . mój M ma azoospermie lekarze praktycznie nie dawali nam szans na to ze przy biopsji znajdą jakiekolwiek plemniki .
A tu taka miła niespodzianka ! Są tylko jeszcze troszkę za mało ruchliwe.
Teraz po biopsji M ma je właśnie stosować w celu poprawy ich ruchliwość .
Wg jednego z lekarzy ! Jeśli mężczyzna ma prawidłowe parametry nasienia a problem leży jedynie w ich ruchliwosci to prawdopodobnie już dwa tygodnie stosowania przyniesie zadowalająca poprawę .

@gosia2889 wysokiego przyrostu, niech kropek rośnie :)
@jasani spokojnego pobierania jajeczek, niech pęknie się zapładniają!
@Mruch odpowiedniego progesetronu dla kropeczka. Niech dzień bety przyjdzie czym prędzej :)

@Joko86 pięknych widoków!

Witam również, nowe dziewczyny! Wszystkim, którym się udało szczerze gratuluję. Pod nieobecność w weekend trochę mam do nadrobienia :)
Powodzenia dziewczyny :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry