Wszystkie 6komorek się zapłodniło, dzisiaj jest 6zarodkow.... To chyba dobrze,prawda?
Wow piękny wynik! !! Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie 6komorek się zapłodniło, dzisiaj jest 6zarodkow.... To chyba dobrze,prawda?
Powiedzialabym że to bardzo dobrze :-)Wszystkie 6komorek się zapłodniło, dzisiaj jest 6zarodkow.... To chyba dobrze,prawda?
Powodzenia dziś dziewczynki[emoji7]@gosia2889 wysokiego przyrostu, niech kropek rośnie
@jasani spokojnego pobierania jajeczek, niech pęknie się zapładniają!
@Mruch odpowiedniego progesetronu dla kropeczka. Niech dzień bety przyjdzie czym prędzej
@Joko86 pięknych widoków!
Witam również, nowe dziewczyny! Wszystkim, którym się udało szczerze gratuluję. Pod nieobecność w weekend trochę mam do nadrobienia
A wystarczy je stosowac np na noc. Bo raczej w pracy u mojego emka to odpada jest mechanikiem samochodowym wiec czasami jest caly brudnyZ pewnością miało jakiś wpływ na stan obecny . mój M ma azoospermie lekarze praktycznie nie dawali nam szans na to ze przy biopsji znajdą jakiekolwiek plemniki .
A tu taka miła niespodzianka ! Są tylko jeszcze troszkę za mało ruchliwe.
Teraz po biopsji M ma je właśnie stosować w celu poprawy ich ruchliwość .
Wg jednego z lekarzy ! Jeśli mężczyzna ma prawidłowe parametry nasienia a problem leży jedynie w ich ruchliwosci to prawdopodobnie już dwa tygodnie stosowania przyniesie zadowalająca poprawę .
A no Bocian też miał przyjemność mnie gościć i to 4 razy... Prowadził mnie głównie Mrugacz. Jako lekarz i człowiek spoko ale w moim przypadku mało skuteczny... Wizyty u niego były bardzo komfortowe i wszystko bardzo konkretnie wyjaśniał jednak ani razu nie było ciąży i ani razu nie było co zamrozić. Personel też fajny i bardzo życzliwy. Cenowo nie byli (przynajmniej dwa lata temu) najdrożsi. Jak do tej pory to Kriobank i dr Kuczyńska to był nasz strzał w 10! Szkoda tylko że tak późno do niej trafiliśmy...To w Bocianie też byłaś ? U kogo ? Co sadzisz ? Bo tu bardzo niewiele dziewcząt napisalokiedykolwiek opinie o nich, A jestem ciekawa wrazen, bo ja stamtąd właśnie.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A wystarczy je stosowac np na noc. Bo raczej w pracy u mojego emka to odpada jest mechanikiem samochodowym wiec czasami jest caly brudny
Gdzie Ty je zamieściłaś?Ja przy 11 miałam bóle....To teraz niech się pięknie zaplodniąJa już po punkcji. Pobrali 45 pęcherzyków a w tym 26 jajek! Pielęgniarki się śmiały, ze drużynę futbolowa mam. Transfer niestety odroczony ze względu na prawdopodobieństwo hiperki. Nasienie mojego M też mogłoby być lepsze. Do inseminacji byloby za mało, ale tu potrzeba tylko 26 sztuk
Powodzenia dziewczyny dzisiaj!
Bóle miałam takie, że nie mogłam się nawet z boku na bok przełożyć jak spałam. W sobotę będę wiedzieć ile się zaplodniło i ile przetrwało.Gdzie Ty je zamieściłaś?Ja przy 11 miałam bóle....To teraz niech się pięknie zaplodnią
To teraz dużo pij i odpoczywaj Trzymam kciuki za Twoje maluszki!Bóle miałam takie, że nie mogłam się nawet z boku na bok przełożyć jak spałam. W sobotę będę wiedzieć ile się zaplodniło i ile przetrwało.