reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia2889 wysokiego przyrostu, niech kropek rośnie :)
@jasani spokojnego pobierania jajeczek, niech pęknie się zapładniają!
@Mruch odpowiedniego progesetronu dla kropeczka. Niech dzień bety przyjdzie czym prędzej :)

@Joko86 pięknych widoków!

Witam również, nowe dziewczyny! Wszystkim, którym się udało szczerze gratuluję. Pod nieobecność w weekend trochę mam do nadrobienia :)
Powodzenia dziś dziewczynki[emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Z pewnością miało jakiś wpływ na stan obecny . mój M ma azoospermie lekarze praktycznie nie dawali nam szans na to ze przy biopsji znajdą jakiekolwiek plemniki .
A tu taka miła niespodzianka ! Są tylko jeszcze troszkę za mało ruchliwe.
Teraz po biopsji M ma je właśnie stosować w celu poprawy ich ruchliwość .
Wg jednego z lekarzy ! Jeśli mężczyzna ma prawidłowe parametry nasienia a problem leży jedynie w ich ruchliwosci to prawdopodobnie już dwa tygodnie stosowania przyniesie zadowalająca poprawę .
A wystarczy je stosowac np na noc. Bo raczej w pracy u mojego emka to odpada jest mechanikiem samochodowym wiec czasami jest caly brudny :)

Ja już po punkcji. Pobrali 45 pęcherzyków a w tym 26 jajek! Pielęgniarki się śmiały, ze drużynę futbolowa mam. Transfer niestety odroczony ze względu na prawdopodobieństwo hiperki. Nasienie mojego M też mogłoby być lepsze. Do inseminacji byloby za mało, ale tu potrzeba tylko 26 sztuk :)
Powodzenia dziewczyny dzisiaj!

To w Bocianie też byłaś ? U kogo ? Co sadzisz ? Bo tu bardzo niewiele dziewcząt napisalokiedykolwiek opinie o nich, A jestem ciekawa wrazen, bo ja stamtąd właśnie.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A no Bocian też miał przyjemność mnie gościć i to 4 razy... Prowadził mnie głównie Mrugacz. Jako lekarz i człowiek spoko ale w moim przypadku mało skuteczny... Wizyty u niego były bardzo komfortowe i wszystko bardzo konkretnie wyjaśniał jednak ani razu nie było ciąży i ani razu nie było co zamrozić. Personel też fajny i bardzo życzliwy. Cenowo nie byli (przynajmniej dwa lata temu) najdrożsi. Jak do tej pory to Kriobank i dr Kuczyńska to był nasz strzał w 10! Szkoda tylko że tak późno do niej trafiliśmy...

A wystarczy je stosowac np na noc. Bo raczej w pracy u mojego emka to odpada jest mechanikiem samochodowym wiec czasami jest caly brudny :)
Ja już po punkcji. Pobrali 45 pęcherzyków a w tym 26 jajek! Pielęgniarki się śmiały, ze drużynę futbolowa mam. Transfer niestety odroczony ze względu na prawdopodobieństwo hiperki. Nasienie mojego M też mogłoby być lepsze. Do inseminacji byloby za mało, ale tu potrzeba tylko 26 sztuk :)
Powodzenia dziewczyny dzisiaj!
Gdzie Ty je zamieściłaś:D?Ja przy 11 miałam bóle....To teraz niech się pięknie zaplodnią :)

reklama
Do góry