ProFertil i plastry chłodzące na moszne fertilMate - tylko jak się okazało po fakcie plastry ma stosować non-stop a nie tylko przy wyższych temp powietrza .
Co to za plastry? Gdzie można takie kupić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ProFertil i plastry chłodzące na moszne fertilMate - tylko jak się okazało po fakcie plastry ma stosować non-stop a nie tylko przy wyższych temp powietrza .
No to oby czas leciał jak najszybciej!!! Chyba pierwszy raz chcę żeby to lato szybko mijało ;]
to była hiperka spowodowana wzrostem hcg.Lagodna. Miałam trochę płynu, musiałam kontrolować wagę i obwód brzucha. Lekarz przepisał mi tylko clexane. Zaczelo przechodzić samo po ok. 10 dniach, ale jajniki mam do tej pory powiększone. Piłam duzo wody i starałam sie jeść duzo białka.Ja tylko słyszałam że mam się tym nie przejmować. Tylko biorąc pod uwagę moje PCOS ryzyko jest większe...
I co to faktycznie była hiperka?
Jakaś łagodna ?? Brałaś coś ??
Obniżają o ok 2°C temp moszny . dają uczucie przyjemnego chłodu .Co to za plastry? Gdzie można takie kupić?
To clexane jest przeciwzakrzepowe. Ja mam obecnie FRAGMIN o tym samym działaniu to może wystarczy .to była hiperka spowodowana wzrostem hcg.Lagodna. Miałam trochę płynu, musiałam kontrolować wagę i obwód brzucha. Lekarz przepisał mi tylko clexane. Zaczelo przechodzić samo po ok. 10 dniach, ale jajniki mam do tej pory powiększone. Piłam duzo wody i starałam sie jeść duzo białka.
Ale czułam się strasznie , puchlam w oczach podczas stymulacji, a wcale się nie objadalam. W ciazy miałam mega zachcianki , mięsne i ogólnie obiadowe i w ogóle nie ruszalam, bo ciągle chciałam spac. Poronilam i wtedy dopiero zjadalam depresję. Ogarnelam sie , ale zdazylam zrzucić 5 kg i było crio a teraz to już się nie waze bo się boję... ma szczęście zachcianki mam tylko warzywno-owocowe i słodyczy nie miałam praktycznie w ustach od kilku miesiecy.Jakbym byla w ciąży to bym sie tym zupelnie nie martwila :-)
Witam z Portugalu znad oceanu :d w hiszpani bylo 40stopni a tu tylko 22 a zgadnijcie gdzie spiekalm nogi. Dobrze ze nie uprazylam orzeszka Na szczescie idzie ochlodzenie w hiszpnii i ma byc ponizej 30. Jakos przetrwam jeszcze ten tydzien :dCześć :-) jestesmyt do dyspozycji :-) tylko.ostrożnie z wczorajszymi (lub przedwczorajszymi mitami) w sensie o nie mycie zębów itp. Bo nas serio w wariatkowie zamkną ;-)
Aaaa bo ja o zebach mialam. Nie wiem czy w tym kontekście czy innym - orzeszek nie lubi myc zebow... Musze je myc conajmniej pol godziny po jedzeniu. Inaczej buja ta łajbą, oj bujaWitam z Portugalu znad oceanu :d w hiszpani bylo 40stopni a tu tylko 22 a zgadnijcie gdzie spiekalm nogi. Dobrze ze nie uprazylam orzeszka Na szczescie idzie ochlodzenie w hiszpnii i ma byc ponizej 30. Jakos przetrfam jeszcze ten tydzien :d
Nie przebrne przez wszystkie posty. Na pocztku lipca, jak wroce, lepiej sprobje sie.zoroentowac co i jak. Gratuluje tym ktorym sie udalo,przykromi za nieudane proby. No i... widze sporo nowych nickow. Witam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
oo madziu milego odpoczynku...tesknimyWitam z Portugalu znad oceanu :d w hiszpani bylo 40stopni a tu tylko 22 a zgadnijcie gdzie spiekalm nogi. Dobrze ze nie uprazylam orzeszka Na szczescie idzie ochlodzenie w hiszpnii i ma byc ponizej 30. Jakos przetrfam jeszcze ten tydzien :d
Nie przebrne przez wszystkie posty. Na pocztku lipca, jak wroce, lepiej sprobje sie.zoroentowac co i jak. Gratuluje tym ktorym sie udalo,przykromi za nieudane proby. No i... widze sporo nowych nickow. Witam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nieHej Gosia! Jak samopoczucie? Powtarzałaś betę?
Obniżają o ok 2°C temp moszny . dają uczucie przyjemnego chłodu .
Są szczególnie polecane dla kierowców i osób mających siedzący tryb pracy.
Cena trochę wysoka bo 8 szt kosztuje 63 zł . a M ma stosować jeden rano a drugi na noc . Plus jest taki ze można je przeciąć na pół bo są bardzo duże .
Z tego co pytałam w aptekach to są tylko na zamówienie . my zamowilismy przez neta.
Link do: FertilMate, plastry chłodzące mosznę, 8 sztuk - Bez recepty | AptekaGemini.pl
To są właśnie one
Najlepiej jeśli zamawia się większą ilość bo w naszym przypadku M musi je stosować przez cały okres spermatogenezy.