reklama
ona chciala zaraz po pordzie drugie ale tesciowa nia troche poczepala ze nie radzi se sama se soba a co dopiero z dziecmi , wiecie w ciazy caly czas nic nie musiala robic i wogole , ale ona z takie rodziny matka z 5 facetami 5 dzieci jej siostra juz z 3 facetami 3 dzieci :d to czego sie spodziewac i nawet podstawowki niema i nie docenia tego co ma
Cześć dziewczyny Znacie kalkulator płci dziecka? Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl Pewnie to jakaś bzdura,ale śmieszne-można się pobawić!! Joweg czyli ta dziewczyna, o której piszesz jest żoną twojego brata? Żal mi go w takim razie
Magdusia 31
Fanka BB :)
gieniek dobry ten kalkulator-pobawiłam się i wyszło mi tak jak lekarz gadał na 90%
Może ten kalkulator to taka zabawka,ale sprawdziłam i zgadza się u wielu osób, chociażby u mojej sąsiadki wyszła jej dziewczynka i urodziła się dziewczynka Miliaa zakładając,że uda mi się przy pierwszym podejściu to wyszła mi dziewczynka Bardzo bym chciała córeczkę choć od zawsze prześladuję mnie przeczucie,że będę mieć syna lub synów...
ja przyznaje ze pije pol kawy rano...ale srednio mi smakuje to i tak cud bo ja jestem mega kawosz kilka kubkow dziennie potrafie wypic
poki co mam mega apteyt pochlaniam wszystko co kwasne i ostre...a wiec jajka do tego chrzan cwikla im wiecej tym lepiej, dzis na II snaidanie chinska zupka ostro kwasna musialam to zjesc...masakra...z corka w ciazy tak nie mialam...
poki co mam mega apteyt pochlaniam wszystko co kwasne i ostre...a wiec jajka do tego chrzan cwikla im wiecej tym lepiej, dzis na II snaidanie chinska zupka ostro kwasna musialam to zjesc...masakra...z corka w ciazy tak nie mialam...
chłopiec mi wyszedł i dobrze bo u mnie same dziewuchy, ja mam siostrę, emek ma siostrę obie maja córki, mama moja ma siostrę, siostra mojej mamy ma córkę, eeeh gdzie te chłopaki????
A kiedyś robiłam takie coś z obrączki i kilku dziewczyna się sprawdzało. mnie zawsze trojka wychodziła: syn, córka, syn
A kiedyś robiłam takie coś z obrączki i kilku dziewczyna się sprawdzało. mnie zawsze trojka wychodziła: syn, córka, syn
reklama
Podziel się: