reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U MNIE w rodzinie ten kalkulator sie nie sprawdza inaczej powinnam byc chlopcem ehhe no ia jak mam liczyc czy sie sprawdzi jak moje zarodki byly zapladniane w listopadzie a transfer bedzie a w maju :d

to zona meza brata :) a najlepsze to to ze ona czarna tzn mieszana i tylko sie modlila zeby dziecko bylo czarne zeby bylo widac ze jej D: a maly ma proste wloski blad , i niebieskie oczka :) i bialy jak nie wiem co :d

jak myslicie ktorego dnia najwczesnije mozna isc na bete, ? ja palnuje isc do lekarza domowego zrobic tak 7-8 dzien po trnasferze to nie za wczesnie by bylo jak myslicie ? po ilu wy testowalyscie ?:D

reklama
ika9 - u mnie kreska slaba ale widoczna, powtórz test za pare dni, nie martw sie to jeszcze wcześnie jest. głowa do góry wierze ze i tobie się uda.

marcikuk - juz sie uspokoilam chociaz codziennie panikuje i moj maz wydzwania do naszego lekarza do Czech
lekarz kazal mnie odciac od internetu;)
denerwuje sie bo mam delikatne plamienie brazowe a dzisiaj rozowe
i lekarz powiedzial ze wszystko jest ok, problem jest kiedy wystapi krwawienie a tak jest na dobrej drodze i czeka na info w przyszłym tygodniu po hcg ze wyszedl pozytywnie
wiec sie uspokoilam:) a testowac bede, tak jak kazal lekarz: z moczu w niedziele i we wtorek z krwi

ika9 racja ja na czas po transferze palnuje odciac sie od interentu :)

a tymczasem milego dnia bo musze do pracy sie zbierac :*

no wlasnie, ja tez biegam do pracy i strasznie sie w niej denerwuje bo mam takie stanowisko i potem mam te plamienia i czuje sie przemeczona i jeszcze bardziej sie nakrecam, a wszyskiego wyslu****e lekarz, ktory na szczecie podnosi mnie na duchu
tak to jest w przypadku 40 letnich mam chyba;)

Czesc Dziewczyny,
Dawno mnie tutaj nie bylo. Widze,ze duzo sie dzieje. Serdeczne gratulacje dziewczynom ktorym sie udalo

Gratulacje takze dla naszej Lolitki, zecze duzo zdrowia dla maluszka :tak: A Ty jak sie czujesz????

Joweg, Kate82 i Milaa, nie zapomnijcie o mnie hihhi Ja mam miec punkcje na poczatku maja, wiec jesli bedzie transfer to jakos tak jak Wy :-)

Joweg, ta Twoja szwagierke to ciezko pojac. Chciala usunac dziecko a teraz chce kolejne a to tylko ze wzgledu na socjal no BRAK SLOW. Zal mi tylkoTwojego szwagra, no i ich dziecka.

Agapl- witaj:-)

Geniek- hehe dobre mi wyszedł chłopczyk, tylko teraz co z drugim:baffled:

Marcikuk- czekam na kolejny test- na pewno już będzie krecha jak byk widoczna:-D
Minie- ja też tak na początku oj dziwne rzeczy wciągałam a im bardziej wymyślne tym lepsze:-D:-D a teraz to się zmuszam żeby jakiś owoc lub warzywo zjeść:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! trochę mnie tu nie było i jeszcze nie zdażyłam nadrobic zaległosći:zawstydzona/y: Ale gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te co czekają:-D Widzę że na maj całkiem ładna gromadka się uzbierała, jestem z Wami dziewczyny i juz trzymam kciuki:-)
A co u mnie nowego?? hmm niestety wylądowałam w szpitalu na stole operacyjnym:sorry: W poniedziałek popołudniu dostałam silnych bóli podbrzusza, wieczorem pojechaliśmy z M na pogotowie tam mnie zbadali ale usg nie robili i wróciłam na noc do domu. We wtorek o 13 wróciłam do szpitala na usg i okazało sie ze jajowód jest pęknięty i zaczął się krwotok wewnetrzny. No i od razu mnie na stół opreacyjny. Miałam robiona laparoskopię usuneli mi lewy jajowód i ciąże, w jamie brzusznej miałam 400 ml krwi. Juz jestem w domu, wczoraj mnie wypuscil,i czuje się juz trochę lepiej ale dalej mam problemy z poruszaniem sie i chodzeniem:sorry: ehh mówie Wam normalnie jak pech to pech, niedojrze dali mi ten silny zastrzyk na zabicie ciaży to jeszcze okazało się ze operacje trzebabyło robić:sorry: masakra. No ale jest tego jeden plus dzięki tej operacji wszystko się przyspieszy i prawdopodobnie juz w lipcu bedę mogła podejsć do crio:tak: bo tak to musiałabym czekac do września, dwa miesiące to zawsze coś:-p
Pozdrawiam wszystkie dziewuszki i trzymam za Was wszystkie kciuki:-)

ika9 - no właśnie się tak zastanawiałam co u ciebie. Nie denerwuj się. spokojnie. Plamienie to nic strasznego. niektóre kobiety maja jeszcze okres na początku ciąży. Moja mama tak miała. A moja siostra przez pierwsze miesiące w tym czasie co by miała dostać @ miała boleści brzucha. wiec głowa do góry. I nie denerwuj się ze 40 letnia mama, spójrz na Supernianie:):):)

sylha - a ja się boje następnego testu ze nie wyjdzie. Ale jutro zrobię.

Roxi - no to faktycznie mialas przezycia. A jak Ci sie przerwal ten jajowod??? Szybkiego powrotu do pelni sil zycze.

Ostatnia edycja:
reklama
Echh Roxii- mam nadzieję, że teraz to już w końcu zacznie u Ciebie lecieć w dobrym kierunku!!!!!!!Lekarzy to Ci szczerze współczuję, ale najważniejsze, że nic groźniejszego się Tobie nie stało!!!!!!
Ika- to może implantacja co?!?!?!Trzymam za to moooocno kciuki&&&&&&&&&&

Do góry