Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Twój lokator ma już prawie 1 cm. Gratuluję [emoji8]
Ja tez siedzę z zacisnietymi kciukami. Musi być dobrze, nie biorę innej możliwości pod uwagę.Nie denerwuj sie tak bardzo wszystko bedzie Ok! Jestem tego pewna. Nie wolno Ci być złej myśli. Tule Cię mocno i czekam niecierpliwie na info z Tobą[emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mowilam, ze mam dobre przeczucia [emoji106]no wiec poprosze dla mojej coreczki o ogromne brawa!!!trisomie wykluczoneglowa mi peka nogi mam jak z gumy...jutro jedziemy do czestochowy...jezu jakajestem szczesliwa...
bardzo dziekujeale sie strachu najadlam....Mowilam, ze mam dobre przeczucia [emoji106]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Cudowne wiadomości Ale przecież mówiłyśmy,że tak będzie :-) Brawa dla Was, i dla córeczki i dla Ciebie :-) Dbajcie tam o siebieno wiec poprosze dla mojej coreczki o ogromne brawa!!!trisomie wykluczoneglowa mi peka nogi mam jak z gumy...jutro jedziemy do czestochowy...jezu jakajestem szczesliwa...
Trzymamy mocno kciuki[emoji6]Sikaniec pokazał po dwóch minutach drugą bladoróżową krechę więc moja nadzieja powróciła tym bardziej że to 10dpt
Wynik bety będę miała po dwóch godzinkach od pobrania czyli koło 17 tej )))
Super[emoji8]Wynik mojej bety na dziś to .... 213
Kropek mój się rozwija, a przyrost w normie