reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewa , a Ty masz mrozaki, Marcela i resztę drużyny na zimowisku?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam jeszcze 2 szt 3 dniowe .
Zarodkow bylo 7 szt
4 szt 3 dniowe książkowe zamrozili i 3 brzydkie trzymali do blastki. I z tych 3 na obserwacji byla 1 blastka ( Marcelinka)
Podalam 2 sztuki 3 dniowe 8a i nic potem blastke i siedzi w brzuchu zostaly 2 szt 3 dniowe

Mam jeszcze 2 szt 3 dniowe .
Zarodkow bylo 7 szt
4 szt 3 dniowe książkowe zamrozili i 3 brzydkie trzymali do blastki. I z tych 3 na obserwacji byla 1 blastka ( Marcelinka)
Podalam 2 sztuki 3 dniowe 8a i nic potem blastke i siedzi w brzuchu zostaly 2 szt 3 dniowe
To bilans końcowy taki jak u mnie. Też jeden w brzuchu i dwa 3dniowe na zimowisku.
A no i jeden 'gotowy' w szkole ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana z tego co widzę to Ty i z 5 golonek dziennie możesz wcinać a figura i tak modelki [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ostatnio jem tylko avokado jajko sadzone i frytki . Tylko to lubi Marcelinka.....
No wczoraj goloneczke :-p i nadal -3 kg.
Taaaaaa nadal ze mnie garbata modelka :laugh2:

reklama
Do góry