reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane jadę na betę po 14 tej :) trzęsę się jak galareta ... dziękuję za wszystkie kciuki
rano dopuściłam się zakazanego czynu i zrobiłam sikańca :D

To udał sie transfer po diecie bezglutenowej i avocado?? :-) a jak z ananasem? Jadlas czy Ty nie?
No to pięknie. Gratuluję!
Po 3 nieudanej próbie odstawilam diete bezglutenowa .....znow jadlam normalnie
Jadlam moje ulubione ciasteczka .
Jadlam 1 avokado dziennie ( czesto jem do dzis ) ananasa nie jadlam - szczypie mnie język po nim . Nospy na zapas profilaktycznie tez nie jadłam. Encortonu bez wskazan rowniez nie.
Przed transferem wzielam kroplowke atosiban i godzine przed prolutex .
Potem normalny tryb zycia praca dom zakupy praca .....
Progesteron w różnej postaci potem po pozytywnej becie 7dpt beta 88 9 dpt beta 200 dadali mi prolutex .

A co do tych glutenow i diet to ja też nie jem. Jedyny problem u mnie to tsh :(non stop mi skacze.
Nie wiem ale ja od miesiąca nie jem glutenu, unikam soli, avokado prawie dziennie i mam narazie trochę spokoju z tym okropnym hashimoto. A wcześniej chyba z 10 miesięcy non stop był problem.
Myślę że leki to nie wszystko i polecam zdrowy tryb życia :)

Po 3 nieudanej próbie odstawilam diete bezglutenowa .....znow jadlam normalnie
Jadlam moje ulubione ciasteczka .
Jadlam 1 avokado dziennie ( czesto jem do dzis ) ananasa nie jadlam - szczypie mnie język po nim . Nospy na zapas profilaktycznie tez nie jadłam. Encortonu bez wskazan rowniez nie.
Przed transferem wzielam kroplowke atosiban i godzine przed prolutex .
Potem normalny tryb zycia praca dom zakupy praca .....
Progesteron w różnej postaci potem po pozytywnej becie 7dpt beta 88 9 dpt beta 200 dadali mi prolutex .
I pięknie :-) czyli jednak co ma być to będzie? ;-) ja troche chyba pomyślę o tej diecie a avocado nigdy nie jadlam, moze warto sprobowac ;-) mozna go jeść bez limitow? :p

reklama
Do góry