reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

pappa daje 85 %wiec niestety nie wyklucza wad dokonca...ja juz po amnio...bardzo nieprzyjemne badanie...uczucie wbijania igly do pecherza plodowego okrrrropne!malutka przestala dobrze rosnac bo jeszcze 3 tygodnie temu wszystko bylo w normie...

No to trzymamy kciuki za dobre wyniki!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Nawet nie wiesz, jak Tobie zazdrościłam :p a teraz nie mogę uwierzyć w to co widzę. Cieszę się strasznie, ale w głowie mam... kurcze przecież ja nic, kompletnie nic nie czuję. Jedynie co... to można mnie nazwać wiecznym ziewającym i śpiącym człowiekiem stąpającym po ziemi.
A tak to nic. Zero objawów.
Ja też nic nie czułam , do pierwszych nudności. Dzisiaj zamówiłam opaski sea band przeciw mdłościom. Plasterki na zasadzie akupresury sie sprawdziły, ale sa jednorazowe. Myslę że opaski lepiej sie sprawdzą. Dużo mniejsze mdłości, wiadomo że nie jak ręką odjął, ale mogę w miarę normalnie funkcjonować. U mnie 10 tydzień, ciekawe ile to jeszcze potrwa.Nie mam zbyt urozmaiconego menu,ale staram się jak mogę przymuszać do zjedzenia czegokolwiek, póki co morfologia ok i lekarz twierdzi że dziecko nie potrzebuje narazie tak duzo pozywienia z naszej strony bo jest malutkie,ale jeść cokolwiek muszę:)

reklama
Do góry