reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Ropuszka666 Pięknego widoku, pozytywnych informacji :)
@Vinszka Niech ta betka ładnie urośnie.

@aniasiwa jak dobrze wyczytałam czeka Ciebie amniopunkcja, więc dziewczęta. Trzymamy mocne kciuki! Niech malutka ma się dobrze!! [emoji110][emoji110]

Trzymamy kciuki za Was wszystkie . Jesteście na innych etapach, ale każdy z nich jest bardzo ważny :)

reklama
A który to Twój transfer? Ja Ci akurat nie pomogę bo udało sie za pierwszym razem ale uznaje to za niesamowite szczęście, w stylu wygranej na loterii. Nam lekarz tez mówił, ze statystyki sa takie, ze udaje sie w 30%. Czyli większe sa szanse, ze sie nie uda niż uda...Myśle, ze po trzech nieudanych podejściach na pewno prosiłabym lekarza o dodatkowe badania.
Trzymam mocno kciuki, zeby crio, na które czekasz było tym szczęśliwym!
Mialam dopiero pierwszy nieudany... teraz czekam ma @ zeby podejść do pierwszego crio. Tylko zostaly mi juz tylko dwa mrozaczki i tak bardzo boje sie stracić kolejnego... :/ ja tez myślałam aby teraz zaufać lekarzowi i próbować ale.jak tak czytam co tu dziewczyny mowia to moze powinnam od razu poprosic o wszystkie mozliwe badania... sama nie wiem. Super że u Ciebie sie udalo :-)

@Ropuszka666 Pięknego widoku, pozytywnych informacji :)
@Vinszka Niech ta betka ładnie urośnie.

@aniasiwa jak dobrze wyczytałam czeka Ciebie amniopunkcja, więc dziewczęta. Trzymamy mocne kciuki! Niech malutka ma się dobrze!! [emoji110][emoji110]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

pappa wyszedl dobrze...powiedziala ze w zespole edwardsa jest zwiekszona akcja serca i zeby to wykluczyc amniopunkcja...dodatkowo martwi ja ten maly wzrost...jestem zalamana...
Jesli papa wyszla dobrze to co on ci tu kuzwa teraz o ryzyku gada. Kochaba biegnij gdzies do dobrego ginekologa od prenatalnych z wynikami papy i zeby ci zrobil dokladne usg i inne badania. To moze byc tez wywolane infekcja w twoim organizmie roznymi rzeczami.
A do tej pory tetno malej bylo dobre ? Moze niech poslucha go pare dni a nie po jednym badaniu kieruje na amnio to nie jest takie o sobie badanie

Jesli papa wyszla dobrze to co on ci tu kuzwa teraz o ryzyku gada. Kochaba biegnij gdzies do dobrego ginekologa od prenatalnych z wynikami papy i zeby ci zrobil dokladne usg i inne badania. To moze byc tez wywolane infekcja w twoim organizmie roznymi rzeczami.
A do tej pory tetno malej bylo dobre ? Moze niech poslucha go pare dni a nie po jednym badaniu kieruje na amnio to nie jest takie o sobie badanie
Pappa to tylko statystyka u jako sama w sobie niczego nie wyklucza jednak jestem tego samego zdania. Amniopunkcja niesie za sobą pewne ryzyko. Jest jeszcze test NIFTY z krwi. Ale przede wszystkim konsultacja ze specjalistą od badań prenatalnych

[emoji127] 28.10.2017

Tez jestem zdania ze za duzy pośpiech z ta amniopunkcja

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

to martwi mnie najbardziej...
Jesli chcesz poznać moje zdanie to ja w zyciu nie poszlabym na amino po 1 badaniu .
Najpierw poszlabym do specjalisty z najlepszym sprzętem to skonsultowac .Sa jeszcze badania nieinwazyjne z krwi .
Po 1 badaniu kierowac na amino ...... troche jestem w szoku .
Ile masz lat ?

Ostatnia edycja:
Pappa to tylko statystyka u jako sama w sobie niczego nie wyklucza jednak jestem tego samego zdania. Amniopunkcja niesie za sobą pewne ryzyko. Jest jeszcze test NIFTY z krwi. Ale przede wszystkim konsultacja ze specjalistą od badań prenatalnych

[emoji127] 28.10.2017
Tak wiem ze to statystyka ale jesli wychodzi ok to niech lekarz po jednym badaniu serduszka czy 2 nie wysyla od razu na amnio.
Mialysmy na innym moim forum dziewczyne u ktorej wyszedl u dziecka zespol edwardsa tam juz na 1 usg prenatalnym wyszly nieprawidlowosci w obrebie glowki i nic nie bylo o przyspieszonej akcji serca zanim byla skierowana na amnio przez 3 tygodnie byla konsultowana na wszystkie strony i badan mnustwo pod kazdym kontem. Niestety 5 lelarzy od badan prenatalnych potwierdzilo to samo ale nieprawidlowosci byly w budowie a nie w serduszku

Jesli chcesz piznac moje zdanie to ja w zyciu nie poszlabym na amino po 1 badaniu .
Najpierw poszlabym do specjalisty z najlepszym sprzętem to skonsultowac .Sa jeszcze badania nieinwazyjne z krwi .
Po 1 badaniu kierowac na amino ...... troche jestem w szoku .
Ile masz lat ?
No wiesz co piznac twojego zdania to sie raczej nie da :p

reklama
Do góry