reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
Już czerwiec - kobietki, to będzie nasza wiosna, a idzie lato, pogoda sprzyja zaciążeniom! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

2017-06-21 Ropuszka666 Drugie usg
2017-06-21 Vinszka Beta nr II Roooośnij! ( ET 13.06.2017 blastki ❤ )

2017-06-22 butterflysunrise usg serduszkowe ❤
2017-06-22 Migotka93 punkcja
2017-06-22 natalix7 Punkcja
2017-06-23 Alfistka BETUSIA II weryfikacja :-D
2017-06-23 gosia2889 Pierwsza beta
2017-06-23 annna_86 betowanie
2017-06-26 joko86 wizyta u lekarza prowadzącego ciążę ( ET 07.04.2017 14tc )
2017-06-26 Mruch Kontrola progesteron po tranferze 19.06 (3 dniowy)
2017-06-28 emilianka6966 wizyta u lekarza prowadzącego ciążę ( ET 09.05.2017 )
2017-06-30 Ilona88 usg połówkowe
2017-07-01 Mruch Betowanie
2017-07-07 tusiaczzek1988 wizyta kontrolna + USG 16t4d
2017-07-10 Maddie@ termin porodu
2017-07-12 Klarsa termin porodu
2017-07-17 Rustynka termin porodu
2017-07-30 Jaskolcia termin porodu
2017-10-25 Kikuli termin porodu
2017-10-28 anetka303 termin porodu
2017-12-09 mala218 termin porodu
2017-12-13 M@gda termin porodu
2017-12-14 tusiaczzek1988 termin porodu
2017-12-16 karolina1984 termin porodu
2017-12-28 Joko86 termin porodu
2017-12-29 Adunnnia90 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znjadziesz instrukcję :)

reklama
dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcja:(dwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180:(jestem przerazona...caly czas placze...
Kochana trzymamy za Was kciuki aby wszystko bylo dobrze,aby córcia była zdrowa <przytul> Nie możesz płakać aby ona nie odczuwala że coś jest nie tak.

kurde nie wiem robie wszystkie badania jakie zaleci mi lekarz.niby wszytsko jest ok,po prostu zaufalam lekarzowi.czy to blad?w sumie nigdy nie wnikalam jakie konkretnie badania mi robi.....wazne ze wyniki byly dobre i moglismy prubowac.... jestem naiwna???
Jak teraz tak.wszystko.to czytam to.też się zastanawiam. Jestem przed.crio i tez mam wszystkie.wyniki dobre więc.czemu sie nie udalo? Też zastanawiam się czy powinnam zbadać cos jeszcze... moj lekarz mówi ze transfer dobrego zarodka to ok.30% szans na powodzenie... to chyba nie ma jeszcze podstaw do.dodatkowych badań?

strasznie to wszystko trudne...nie mam juz sily...
A dodatkowe badania mialas robione robia ktg wraz ze skurczami macicy. Dokladnie ogladaja dziecko czy nie ma w budowie nieprawidlowosci i szereg innych badan. Szybko ta amniopunkcja ja bym to skonsultowala z jakims dobrym ginekologiem.u ciebie w miescie takim od badan prenatalnych na cito bym sie umowila.
Kochana robilas test papa ?

Kochane powodzenia dzisiaj
Ropuszko pieknego widoku :)
Vinszka bety na wysokosci pieknego przyrostu

Aniasiwa skonsultuj to wszystko jeszcze gdyby jednak doszlo dzis do amnio trzymam mocno kciuki i modle sie cora jest zdrowa i wszystko bedzie ok

A dodatkowe badania mialas robione robia ktg wraz ze skurczami macicy. Dokladnie ogladaja dziecko czy nie ma w budowie nieprawidlowosci i szereg innych badan. Szybko ta amniopunkcja ja bym to skonsultowala z jakims dobrym ginekologiem.u ciebie w miescie takim od badan prenatalnych na cito bym sie umowila.
Kochana robilas test papa ?
pappa wyszedl dobrze...powiedziala ze w zespole edwardsa jest zwiekszona akcja serca i zeby to wykluczyc amniopunkcja...dodatkowo martwi ja ten maly wzrost...jestem zalamana...

reklama
Jak teraz tak.wszystko.to czytam to.też się zastanawiam. Jestem przed.crio i tez mam wszystkie.wyniki dobre więc.czemu sie nie udalo? Też zastanawiam się czy powinnam zbadać cos jeszcze... moj lekarz mówi ze transfer dobrego zarodka to ok.30% szans na powodzenie... to chyba nie ma jeszcze podstaw do.dodatkowych badań?
A który to Twój transfer? Ja Ci akurat nie pomogę bo udało sie za pierwszym razem ale uznaje to za niesamowite szczęście, w stylu wygranej na loterii. Nam lekarz tez mówił, ze statystyki sa takie, ze udaje sie w 30%. Czyli większe sa szanse, ze sie nie uda niż uda...Myśle, ze po trzech nieudanych podejściach na pewno prosiłabym lekarza o dodatkowe badania.
Trzymam mocno kciuki, zeby crio, na które czekasz było tym szczęśliwym!

Do góry