reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki ja po wizycie jestem, wszystko ok, dzieciaki mają po ponad 8cm, szyjka długa na 4cm, serduszka ładnie biły, i słuchajcie u obydwóch dziś widziałam sterczące sisiory :D
Czyli w brzuszku rosną mi dwaj chłopcy :D:D
Super wspaniale ze z dzieciaczkami wszystko ok i gratuluje dwuch lobuzow oj bedziesz miala dwa orzeszki :)

W sumie za trzecim razem ale pierwszy był nieudany transfer po punkcji ze świeżym zarodkiem, no i teraz za drugim razem się udał Criotransfer na dwóch 3dniowych zarodkach...
U mnie wszystkie są morozaczki nie mamy świeżych, pierwsza stymulacja nie udana po jednych pęcherzykach miałam i małe rozmiary , druga stymulacja to bardzo bardzo dużo pęcherzyków i ładne wymiary i prawdopodobieństwo hiperstymulacji więc musieli niestety zamrozić i musiałam poczekać,ale jestem już po wizycie dzisiejszej,dostałam leki przed transferem,po @ wizyta USG i umawianie daty na transfer

reklama
Do góry