reklama
gosia321
Fanka BB :)
Mnie bolal brzuch w dole ciagnely jajniki i czulam ciagniecie w pachwinach w dniu transferu i wczoraj lekki bol plecow. A dzis nic od czasu do czasu gdzies leciutko zakluje. No i plecy troszke bola ale to u mnie norma bo mam zrypany kregoslup. Nawet nospy dzis nie bralam. Tylko.magnez i relaniumW sumie to bolą mnie plecy w odcinku lędźwiowym - ale mam tak od czasu punkcji! A to pewnie sprawka zalegania na kanapie Jestem na razie bez no-spy i relanium.
Dzisiaj biorę się w garść i trochę posprzątam i ciasto upiekę
A jak u Ciebie????
gosia321
To jest synetyczny a syntetyczny przy naszej mutacji odklada sie w organizmie i jest toksyczny.Mam pytanie do dziewczyn, które mają mutacje MTHFR
Jaki bierzecie kwas foliowy metylowy ?
Więc ja byłam pewna że ja biorę ten metyl.a z tego co wyczytałam to chyba nie! a mi hematolog go przypisuje. Zobacz załącznik 810949Ja biorę ten dajcie mi znać jakie Wy bierzecie może ja się mylę i ten jest dobry no zgupialam teraz[emoji34]
Ja biore 5-methylotetrahydro folic adid firmy swanson 800 lub 400 jest tez firmy solgar. Ale teraz chyba poszukam jakiegos zestawu witamin ktore zawieraja kwas foliowy b6 i b12 metylowane moze ktos cos poleci
gosia321
Ooo to moze to zamowie ale juz chyba na polskiej stronie moje 4 opakowania kwasu foliowego solgara z iherb do tej pory nie przyszly a to juz 2.5 miesiacaTen co bierzesz to zwykły w dużej dawce.
Ja kupuje na iherb zestaw wit b metylowych firmy doctor's best. Ten: Link do: Doctor's Best, Best Fully Active B Complex, 30 Veggie Caps
W aptece kupisz chyba Solgara metylowy kwas.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A moj brat ma gdzies i nie chce mu sie zglaszac no nic tp nie moje 200 zl
Vinszka
Dziewczyny, ja mam mutację protrombiny dlatego zażywam cały czas kw. foliowy 5mg i neoprain.
Myślicie, że powinnam również zbadać ile mam tego kwasu we krwi? Nigdy tego nie robiłam, a właściwie dr zalecił taką dawkę.
Jeśli jest nadmiar to coś może grozić małej kruszynce? Teraz zgłupiałam ...
Myślicie, że powinnam również zbadać ile mam tego kwasu we krwi? Nigdy tego nie robiłam, a właściwie dr zalecił taką dawkę.
Jeśli jest nadmiar to coś może grozić małej kruszynce? Teraz zgłupiałam ...
Ostatnia edycja:
Vinszka
Witam Was dziewczyny moje, życzę Wam i sobie wspaniałego dnia [emoji3]. Ja właśnie jadę na badanie krwi. Trzymajcie kciuki za moje TSH. Aby było poniżej 3 [emoji3]. Wyniki po południu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam!
r-gizler@invimed.pl. szczerze my dojezdzamy do wroclawia z za krakowa i nie zmienilabym ani kliniki ani lekarza. Lekarz konkretny i wystawia kawe na lawe a nie koloruje. Do niego najlepiej przyjechac bezposrednio z wynikami badan itd. My tez z poczatku kiepskie wyniki a mimo to za pierwszym razem sie udalo. Polecam naprawde.A mogę prosić o @ do doktora oraz jakaś opinie o nim ?? [emoji4] chciałabym się do niego przenieść jednak mam daleko do Wrocławia i ciężki przypadek, poprzedni lekarz potwornie mnie oszukał i chciałabym najpierw skonsultować mój przypadek czy doktor jest w stanie mi pomóc.
Emilianka6966
Powodzenia dziewczynki na weryfikacjach Mam nadzieję że czerwiec obrodzi w pozytywne bety. A ja mam pytanko do zaciążonych- jak u Was ze zbliżeniami, z tych emocji na wizycie nie zapytałam, nie chce tak męża odrzucać, ale z drugiej strony boję się że mogę zaszkodzić, jak jest u Was?Jakie macie doświadczenia?
reklama
Dziewczynki wlasnie dzis dostalam infotmacje ze jeden kropus pieknie sie rozwinal i wlasnie jedziemy po niego i zaczynamy odliczanie czasu do zrobienia bety!! Trzymacie mocno kciuki.buziaki. a jak wchodzi sie na ustawienia suwaczka?
Podziel się: