reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1497459067-aaaaaa.jpeg
a to mój orzeszek najpiękniejszy :) wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie :) mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też :) teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny widok[emoji7] [emoji11]

reklama
Ja jestem zupełnie zielona. Mieliśmy dużo szczęścia bo udało się za pierwszym podejściem. U nas przyczyną jest nie drozny jajowod więc nie mieliśmy wiele dodatkowych badań raczej tylko te podstawowe. Muszę właśnie poczytać trochę chociaż z tego co się orientuję to ciąża biochemiczna zazwyczaj spowodowana jest nie prawidlosciami w zarodku?
Przydałby mi się jakiś porządny wykład w tym kierunku. Ciężki temat :/
Moze byc tez spowodowana nieprawidlowoscia sluzowki polipowatym endometrium, polipie

@Alfistka Wszystkie trzymamy moooocne kciuki za pozytywną betę! Niech dwa kropusie będą dla Ciebie spełnieniem marzeń! Dawaj nam czym prędzej znać, nie każ czekać zbyt długo. :):)

@tusiaczzek1988 Wspaniałego widoku, wzruszających wrażeń i pięknego uczucia! Ślij nam koniecznie fluidy!

@Vinszka Głupio sobie coś życzyć... zwłaszcza, że to tylko hormony, które pewnie nie wiele dadzą mi informacji :D aaaale, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Tego sobie życzę, aby wyniki były idealne... a co! :D

Każdej z osobna życzę miłego dnia, cierpliwości, wytrwałości i wiary! Bo cuda się zdarzają! Musimy w to wierzyć i tego się trzymać! :rofl2:
Kochane zycze pozytywnych wynikow i pieknego podgladania maluchow :*

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty. [emoji9][emoji9]

@Sol bardzo mi przykro. Wiem jak wygląda sprawa w UK, ale tego, że nawet po ivf nie robią bety to nie pojmuję! Może poczekaj na odpowiedź lekarza i nie odstawiaj jeszcze leków. Wiara czyni cuda[emoji7]

Trzymaj i nie puszczaj[emoji11] [emoji11]
Oska, ściągnęłam Ciebie myślami! :)Od samego rana przeglądałam Twoje stare wypisy bo również miałaś podawane dwudniowe maluchy:) Idę Twoimi śladami więc mam nadzieję,że i moje dwa szczęścia zostaną ze mną na 8 miesięcy;)
Jak się czujesz??????

reklama
Vinszka, Alfistka, gosia, Ninaa jak sie czujecie ?
W sumie to bolą mnie plecy w odcinku lędźwiowym - ale mam tak od czasu punkcji! ;) A to pewnie sprawka zalegania na kanapie;) Jestem na razie bez no-spy i relanium.
Dzisiaj biorę się w garść i trochę posprzątam i ciasto upiekę;)
A jak u Ciebie????:p

Do góry