Cudny widok[emoji7] [emoji11]a to mój orzeszek najpiękniejszy wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tam wierzę, ze będzie dobrze. Innej opcji nie ma[emoji7] [emoji7]U mnie to samo 16, 19 i 23 czerwca. Może jeszcze sama z siebie pójdę 21, jak 19 będzie beta pozytywna Oj... trzymajcie kciuki tak mocno jak ja za was. Tak bardzo pragnę powodzenia, ale wiem, że nie tylko ja
Trzymaj i nie puszczaj[emoji11] [emoji11]Dziewczynki kochane,
Przygarnęłam dwa kropki
Ja i moja macica jesteśmy przeszczęśliwe
gosia321
Fanka BB :)
Moze byc tez spowodowana nieprawidlowoscia sluzowki polipowatym endometrium, polipieJa jestem zupełnie zielona. Mieliśmy dużo szczęścia bo udało się za pierwszym podejściem. U nas przyczyną jest nie drozny jajowod więc nie mieliśmy wiele dodatkowych badań raczej tylko te podstawowe. Muszę właśnie poczytać trochę chociaż z tego co się orientuję to ciąża biochemiczna zazwyczaj spowodowana jest nie prawidlosciami w zarodku?
Przydałby mi się jakiś porządny wykład w tym kierunku. Ciężki temat :/
Ale nam sie teraz Maluszków pojawi na forum. Ten rok będzie szczęśliwy i koniec kropka[emoji8] [emoji8] [emoji7]Idziemy tak samo @Vinszka i pamiętaj, nie wyobrażam sobie porażki!!!
gosia321
Kochane zycze pozytywnych wynikow i pieknego podgladania maluchow :*@Alfistka Wszystkie trzymamy moooocne kciuki za pozytywną betę! Niech dwa kropusie będą dla Ciebie spełnieniem marzeń! Dawaj nam czym prędzej znać, nie każ czekać zbyt długo.
@tusiaczzek1988 Wspaniałego widoku, wzruszających wrażeń i pięknego uczucia! Ślij nam koniecznie fluidy!
@Vinszka Głupio sobie coś życzyć... zwłaszcza, że to tylko hormony, które pewnie nie wiele dadzą mi informacji aaaale, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Tego sobie życzę, aby wyniki były idealne... a co!
Każdej z osobna życzę miłego dnia, cierpliwości, wytrwałości i wiary! Bo cuda się zdarzają! Musimy w to wierzyć i tego się trzymać!
Nina001
Oska, ściągnęłam Ciebie myślami! Od samego rana przeglądałam Twoje stare wypisy bo również miałaś podawane dwudniowe maluchy Idę Twoimi śladami więc mam nadzieję,że i moje dwa szczęścia zostaną ze mną na 8 miesięcyTrzymaj i nie puszczaj[emoji11] [emoji11]
Jak się czujesz??????
reklama
Nina001
W sumie to bolą mnie plecy w odcinku lędźwiowym - ale mam tak od czasu punkcji! A to pewnie sprawka zalegania na kanapie Jestem na razie bez no-spy i relanium.Vinszka, Alfistka, gosia, Ninaa jak sie czujecie ?
Dzisiaj biorę się w garść i trochę posprzątam i ciasto upiekę
A jak u Ciebie????
Podziel się: