Cudny widok[emoji7] [emoji11]a to mój orzeszek najpiękniejszy![]()
wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie
mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też
teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tam wierzę, ze będzie dobrze. Innej opcji nie ma[emoji7] [emoji7]U mnie to samo16, 19 i 23 czerwca. Może jeszcze sama z siebie pójdę 21, jak 19 będzie beta pozytywna
Oj... trzymajcie kciuki tak mocno jak ja za was. Tak bardzo pragnę powodzenia, ale wiem, że nie tylko ja
![]()
Trzymaj i nie puszczaj[emoji11] [emoji11]Dziewczynki kochane,
Przygarnęłam dwa kropki
Ja i moja macica jesteśmy przeszczęśliwe![]()
gosia321
Fanka BB :)
Moze byc tez spowodowana nieprawidlowoscia sluzowki polipowatym endometrium, polipieJa jestem zupełnie zielona. Mieliśmy dużo szczęścia bo udało się za pierwszym podejściem. U nas przyczyną jest nie drozny jajowod więc nie mieliśmy wiele dodatkowych badań raczej tylko te podstawowe. Muszę właśnie poczytać trochę chociaż z tego co się orientuję to ciąża biochemiczna zazwyczaj spowodowana jest nie prawidlosciami w zarodku?
Przydałby mi się jakiś porządny wykład w tym kierunku. Ciężki temat :/
Ale nam sie teraz Maluszków pojawi na forum. Ten rok będzie szczęśliwy i koniec kropka[emoji8] [emoji8] [emoji7]
gosia321
Kochane zycze pozytywnych wynikow i pieknego podgladania maluchow :*@Alfistka Wszystkie trzymamy moooocne kciuki za pozytywną betę! Niech dwa kropusie będą dla Ciebie spełnieniem marzeń! Dawaj nam czym prędzej znać, nie każ czekać zbyt długo.
@tusiaczzek1988 Wspaniałego widoku, wzruszających wrażeń i pięknego uczucia! Ślij nam koniecznie fluidy!
@Vinszka Głupio sobie coś życzyć... zwłaszcza, że to tylko hormony, które pewnie nie wiele dadzą mi informacjiaaaale, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Tego sobie życzę, aby wyniki były idealne... a co!
Każdej z osobna życzę miłego dnia, cierpliwości, wytrwałości i wiary! Bo cuda się zdarzają! Musimy w to wierzyć i tego się trzymać!![]()
Nina001
Oska, ściągnęłam Ciebie myślami!Trzymaj i nie puszczaj[emoji11] [emoji11]
Jak się czujesz??????
reklama
Nina001
W sumie to bolą mnie plecy w odcinku lędźwiowym - ale mam tak od czasu punkcji!Vinszka, Alfistka, gosia, Ninaa jak sie czujecie ?
Dzisiaj biorę się w garść i trochę posprzątam i ciasto upiekę
A jak u Ciebie????
Podziel się: