reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

1497459067-aaaaaa.jpeg
a to mój orzeszek najpiękniejszy :) wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie :) mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też :) teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny widok[emoji7] [emoji11]

reklama
Ja jestem zupełnie zielona. Mieliśmy dużo szczęścia bo udało się za pierwszym podejściem. U nas przyczyną jest nie drozny jajowod więc nie mieliśmy wiele dodatkowych badań raczej tylko te podstawowe. Muszę właśnie poczytać trochę chociaż z tego co się orientuję to ciąża biochemiczna zazwyczaj spowodowana jest nie prawidlosciami w zarodku?
Przydałby mi się jakiś porządny wykład w tym kierunku. Ciężki temat :/
Moze byc tez spowodowana nieprawidlowoscia sluzowki polipowatym endometrium, polipie

@Alfistka Wszystkie trzymamy moooocne kciuki za pozytywną betę! Niech dwa kropusie będą dla Ciebie spełnieniem marzeń! Dawaj nam czym prędzej znać, nie każ czekać zbyt długo. :):)

@tusiaczzek1988 Wspaniałego widoku, wzruszających wrażeń i pięknego uczucia! Ślij nam koniecznie fluidy!

@Vinszka Głupio sobie coś życzyć... zwłaszcza, że to tylko hormony, które pewnie nie wiele dadzą mi informacji :D aaaale, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Tego sobie życzę, aby wyniki były idealne... a co! :D

Każdej z osobna życzę miłego dnia, cierpliwości, wytrwałości i wiary! Bo cuda się zdarzają! Musimy w to wierzyć i tego się trzymać! :rofl2:
Kochane zycze pozytywnych wynikow i pieknego podgladania maluchow :*

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty. [emoji9][emoji9]

@Sol bardzo mi przykro. Wiem jak wygląda sprawa w UK, ale tego, że nawet po ivf nie robią bety to nie pojmuję! Może poczekaj na odpowiedź lekarza i nie odstawiaj jeszcze leków. Wiara czyni cuda[emoji7]

Trzymaj i nie puszczaj[emoji11] [emoji11]
Oska, ściągnęłam Ciebie myślami! :)Od samego rana przeglądałam Twoje stare wypisy bo również miałaś podawane dwudniowe maluchy:) Idę Twoimi śladami więc mam nadzieję,że i moje dwa szczęścia zostaną ze mną na 8 miesięcy;)
Jak się czujesz??????

reklama
Vinszka, Alfistka, gosia, Ninaa jak sie czujecie ?
W sumie to bolą mnie plecy w odcinku lędźwiowym - ale mam tak od czasu punkcji! ;) A to pewnie sprawka zalegania na kanapie;) Jestem na razie bez no-spy i relanium.
Dzisiaj biorę się w garść i trochę posprzątam i ciasto upiekę;)
A jak u Ciebie????:p

Do góry