Tak myślę też, tylko po dwóch nie udanych transferach juz trochę mnie to wszystko. ........Ja też nie mam żadnych leków ;-) Także myślę,że co klinika inny zwyczaj
Myślę że nospa nie zaszkodzi skoro w Polsce przepisuja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak myślę też, tylko po dwóch nie udanych transferach juz trochę mnie to wszystko. ........Ja też nie mam żadnych leków ;-) Także myślę,że co klinika inny zwyczaj
Invimed. dr Gizler
A idziesz na zwolnienie do końca ciąży? Nawet mam mysli o jakiejś małej kawie. Jedna chyba nie zaszkodzi, nie? W sumie nie pije kawy juz od stymulacji.No i dobrze, korzystaj z tego czasu, dotleniaj się leż, odpoczywaj. Ja sama nie wiem czy nie iść na zwolnienie, chciałam dotrwać do urlopu bo to za tydzień, ale naprawdę czuję się bardzo osłabiona, jak nie ja, bez życia i energii, do tego w pracy co rusz ktoś chory jak nie angina to jelitówka, może w weekend nabiorę mocy jakiejś i przetrwam ten tydzień
Cien cienia to nie zbaczy ze beta spada mysle ze jest jeszcze na takim poziomie ze nie pokaze nic wiecej na tescie. Wierz dalej w swojego kropka i powtorz test za 2 dnino wlasnie masakra jakas, wczoraj pozytywny i to taki elektryczny ktory teoretycznie nie wychwytuje niskiej bety a dzis cien cienia na zwyklym i niby bardzo czulym, pozostaje chyba tylko jedno , ze beta spada...
My tez byliśmy u niego. Bardzo ładnie sie stymulowałam a potem transfer udał sie za pierwszym razem. Zastanawiam sie tylko dlaczego nie zalecił badania mtrf...A moze to ja sie nakręcam. Poczekam na wynik kwasu foliowego.Invimed. dr Gizler
Ja tez Invimed ale dr L [emoji6]
@bertha a dlaczego Ty we Wro sie nie leczysz?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Chyba 23 w dzien ojca taka niespodzianke zrobieGosiu kiedy testujesz?
[emoji127] 28.10.2017
Proponuje zbożową inkę wiesz nawet w miarę smaczna jest ;-)A idziesz na zwolnienie do końca ciąży? Ja jeszcze w pracy nie powiedziałam...Myśle, ze zostanę do końca lipca. Chociaz prawie zasypiam dzisiaj :/. Nawet mam mysli o jakiejś małej kawie. Jedna chyba nie zaszkodzi, nie? W sumie nie pije kawy juz od stymulacji.
No rozumiem, a ile masz jeszcze mrozaczków? Może masz rację, może ja też coś wspomogę na własną rękę ;-)Tak myślę też, tylko po dwóch nie udanych transferach juz trochę mnie to wszystko. ........
Myślę że nospa nie zaszkodzi skoro w Polsce przepisuja
a w Novum u jakiego jesteś lekarza?Mój gin z Wro współpracuje z Parens w Krakowie - z Janeczko. Dlatego pierwsze podejście było w Krakowie. Monitoring podczas stymulacji robił mi mój gin, po każdym usg dzwonił przy mnie do Janeczko się skonsultować i działaliśmy dalej.
A jak się nie powiodło w Parensie to jakoś straciliśmy zaufanie do tej kliniki, zbyt szablonowo podeszli, a po porażce żadnych wniosków tylko "tak się zdarza..".
Także stwierdziliśmy ze skoro zmieniamy to trzeba zmienić na najlepsza klinikę żeby nie było drugi raz byle jakiego, średniego podejścia. I dlatego padł wybór na nOvum.
Może równie dobrze udałoby się i we Wrocławskiej klinice i jakiejkolwiek innej, ale po prostu ja już nie mam lat i cierpliwości żeby próbować, testować różne kliniki. Tym razem bez kompromisów już po prostu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom