reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Co Ty, nic nie widac. Cien cienia jest ale na moja logike to za malo na 13 dpt...
Zrobie jeszcze jutro rano 2 rozne i zobaczymy moze zagadka sie rozwiaze moze Bog da nam ciaze, moze kropek z mamusia zostanie a moze niestety wszystko pojdzie na zmarnowanie...
p.s. chyba glupieje...
Wiesz te testy są właśnie niedokładne. Mi wyraźniejsze kreski zawsze wychodziły na testach o czułości 25. Jak zrobiłam test o czułości 10 to z nerwów rzuciłam nim do kosza. Nie trać nadziei, nie rozumiem tylko dlaczego w UK jest taki problem ze zrobieniem bety prywatnie. Czy to kwestia tego ze nie każde laboratorium wykonuje czy co?

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Juz po transferze :)
Mam ze soba 2 bable :) dwie wczesne blastki 1aa i 1bb tak wynika z wypisu ale embriolog mowil ze przed podaniem byly juz na dalszym etapie i pieknie sie rozwijaja :)
Maluszki zostaja ze mna na 8 miesiecy nie ma innej opcji :)
Cudzie trwaj :*

Gosia [emoji1316] trzymam mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny za parę dni podchodzę do transferu i chce na własną rękę troszkę się wesprzeć lekami. U mnie w klinice nie dawają nic:(, dwie godziny przed transferem czopek na rozluźnienie i to wszystko. Czytam cały czas tu u nas na forum o nospie.... ktoś poradzi jak bezpiecznie dawkować i czy zacząć przed transferem czy po? Z góry dziekuje i pozdrawiam :)

Nie wiem czy pisałam, ale ja miałam masę leków przed transferem 2 h i po transferze 2 h ta sama dawka leków, czyli:
2x no spa max 2x buscopan 2x relanium i jeden steryd.

wlasnie chce mi teraz da gonal i ten orgalutran(co to takiego?) zaszczyki czy taletki? jak sie po nim czulas? Mi po gonalu zupelnie nic nie bylo aet tego nowego sie boje
Orgalutran wstrzymuje pecherzyki przed pęknięciem. To są zastrzyki, nic mi się po nich nie działo.

Tak, udało mi się za pierwszym razem:):) To był cud. Niestety pozostałe obumarły i żadnych mrozaczków. Teraz podchodzę od nowa w tej samej klinice. Mieszkamy w okolicach Krakowa a do kliniki jeździmy do Wrocławia do tego samego lekarza co tamtym razem.5 lat temu miałam gorsze wyniki niż teraz więc stymulacja była dłuższa i bardziej agresywna. No ja teraz miałam dwa pobrane, jedna obumarła i informację czy ta druga przeżyła dostaniemy dopiero w piątek koło 9tej.
O, a ja z Wrocławia jestem i w Krakowie miałam podejście [emoji1] a teraz do wawy jedziemy na pierwsza wizytę w nOvum. Właśnie wyjechaliśmy.
A we Wro w jakiej klinice jesteś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaką w
Nie wiem czy pisałam, ale ja miałam masę leków przed transferem 2 h i po transferze 2 h ta sama dawka leków, czyli:
2x no spa max 2x buscopan 2x relanium i jeden steryd.
Trochę mnie to irytuje ze mi nic nie przepisuja:mad: tą nospe napewno tak wezmę jak ty ale relanium nie dostane bez recepty albo? Siostra jest właśnie w Polsce na parę dni to mi nosie kupi.
Dzięki kochana

Orgalutran wstrzymuje pecherzyki przed pęknięciem. To są zastrzyki, nic mi się po nich nie działo.

O, a ja z Wrocławia jestem i w Krakowie miałam podejście [emoji1] a teraz do wawy jedziemy na pierwsza wizytę w nOvum. Właśnie wyjechaliśmy.
A we Wro w jakiej klinice jesteś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Invimed. dr Gizler

reklama
Dziewczyny za parę dni podchodzę do transferu i chce na własną rękę troszkę się wesprzeć lekami. U mnie w klinice nie dawają nic:(, dwie godziny przed transferem czopek na rozluźnienie i to wszystko. Czytam cały czas tu u nas na forum o nospie.... ktoś poradzi jak bezpiecznie dawkować i czy zacząć przed transferem czy po? Z góry dziekuje i pozdrawiam :)

U mnie też nospy nie dają ale jak zapytałam lekarza to dostałam odp. ze na półtorej godz.przed transferem mogę wziąć.

Do góry