reklama
Kochana nie przejmuj sie tym, wazne ze macie nowy plan dzialania, nową nadzieje i sly do walki. Wiem ze ciężko sluchac od najbliższych slowa podcinajace skrzydla. Trzymam za was mocno kciuki[emoji4]Mamy nowy plan dzialania. Lekarz zmienil taktyke tym razem krotki protokol i zobaczymy jak organizm zeraguje. Wczesniej mialam dlugi i ultra dlugi.Dostalam od wczoraj marvelon i 7 lipca kontrola z rozpisaniem nowych lekow. Bedziemy jedynie jajeczka pobierac i mrozic za kolejny miesiac to samo zeby uzbierac ich conajmniej 6 zeby nie placic za laboratorium co chwile po 7 tys. Pozniej sie je zaplodni i beda wszczepiac po dwa jak przygotuja endometrium w ktoryms miesiacu po. Miala ktoras z was krotki protokol i jak wygldal?
Do tego tesiowa mnie wkurza... oczywiscie do meza zeby sie jakis down nie urodzil... zenada zasciankowe myslenie.Zona brata meza w ciazy i nie robila badan prenatarnych wogole a moze u nich sie urodzi i co bedzie dobrze bo normalnie poczety... Bardzo zaluje ze powiedzielismy rodzica meza bo maja gdzies wspieranie nas.
adansonia
Fanka BB :)
a no
bardzo Ci dziekuej Niestety zyjemy w takim a nie innycm spoleczenstwie. Nikt tego nie rozumie do czasu az sam ma problemy. Wiem ze tesciowa i tak bedzie uwazala ze dziecko z invotro jest gorsze od tego co sie teraz naturalnie urodzi.,Kochana nie przejmuj sie tym, wazne ze macie nowy plan dzialania, nową nadzieje i sly do walki. Wiem ze ciężko sluchac od najbliższych slowa podcinajace skrzydla. Trzymam za was mocno kciuki[emoji4]
Jejku tak piszecie o tych opryszczkach ze takie grozne, a u mnie na porządku dziennym opryszczki [emoji20] nie ma znaczenia zima czy lato zawsze lapie cos.No niestety a opryszczka to naprawdę straszne dziadostwo dla dzieciatka.
Vinszka
a no
bardzo Ci dziekuej Niestety zyjemy w takim a nie innycm spoleczenstwie. Nikt tego nie rozumie do czasu az sam ma problemy. Wiem ze tesciowa i tak bedzie uwazala ze dziecko z invotro jest gorsze od tego co sie teraz naturalnie urodzi.,
Dlatego ja nic nikomu nie mówię, nie że się wstydzę, a raczej jest to strach przez zaściankowymi opiniami. Sama byłam przeciwna, do czasu, aż mi lekarz wytłumaczył i otworzył oczka.
Zresztą? Czy dziewczyny, które urodziły dzieci po ivf starałby się tą samą metodą o kolejne potomstwo jeśli byłyby przesłanki, że coś jest nie tak? No wątpię.
Ja na przykład nie jeżdżę po swojej rodzinie, bo moja "babcia" nagadała, że robiłam skrobankę i teraz Bóg mnie karze za to... Eh.. nigdy jej w życiu nie odwiedzę. Zrobiła mi okropny ból na sercu. Człowiek się stara i szuka pomocy, a tu takie coś
Vinszka
Hmm a powiedzcie mi encorton bralyscie przed czy po transferze. Zastanawiam sie czy mam wziasc teraz tak jak zawsze po 9 czy dopiero po transferze jak wroce do domu
Ja miałam w zaleceniach 2 h przed transferem i później 2 h po. Później już normalnie o poranku.
Vinszka
Jejku tak piszecie o tych opryszczkach ze takie grozne, a u mnie na porządku dziennym opryszczki [emoji20] nie ma znaczenia zima czy lato zawsze lapie cos.
Witaminka B! Pamiętaj! Czujesz swędzenie łykaj witaminkę. Ja zawsze biorę 2 wit b complex i pocieram spirytusem, ale to musisz robić jak już czujesz, że coś się dzieje.
Nie wiedziałam o tym, ale mój mąż powiedział, że tak właśnie mu pomaga. No i mnie też
walczaca o szczescie
Trzymam mocno kciuki! Powodzenia.Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
Stres zaczyna dawac o sobie znac
reklama
walczaca o szczescie
Haha jakbym siebie słyszała ;-)Leżeć, odpoczywać, spacerować, karmić się zdrowo i głaskać po brzuszku, ot co
Ja nienawidzę koloru białego, 7 lat go widziałam i teraz sikacza zrobię jak beta będzie ponad 1000, żeby mnie drań nie oszukał, a chcę mieć na pamiątkę No! Ja mu pokażę, kto wygra
Podziel się: