Mruch
Fanka BB :)
Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
Stres zaczyna dawac o sobie znac
Trzymam mocno aż bolą [emoji33][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
@Vinszka Ciebie też to dotyczyTaak, to prawda, za niedługo będzie wysyp wyników bety. Dajcie nam wszystkim radość z pozytywnych cyferek!
@Vinszka Ciebie też to dotyczy
Normalnie dobrze, że muszę poczekać na kolejne podejście bo bym się nie wcisnęła na porodówkę w lutym/marcu
Ale się cieszę, że tyle się teraz u nas dzieje, codziennie komuś kibicujemy, czas szybciutko zleci i jak raz znów będzie moja kolej
No tak, mnie też. Najgorsze, że nie wiem co robić, by pomóc mojej kruszynce. Dziwne to jest, ale jak przyjmiesz zarodeczek, to już czujesz, że kochasz
Nie czuję stresu, a takie podniecenie, że mam teraz największe szanse na powodzenie, niż te lata, które mijały i mijały ... a tutaj nigdy bladej kreski nie widziałam.
Tzn widziałam... ale po godzinie i pod światło. Wiedziałam, że to fake, a na złość po tej godzinie dostałam @. Taka złość była! Dlatego nie robię testów. Nigdy mnie nie oszukały, ale i tak beta szybciej będzie
Czekamy na Ciebie. Lipiec będzie Twój! Będę zaciskać kciuki! A jak się nam uda, to zarazimy Ciebie, nie ma bata!
mocne!Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
i za Was!Żołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanie Dopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas
Mocno mocno trzymamy i wierzymy że się uda!Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
Powodzenia. Transfer to najprzyjemniejsza cześć całej procedury. Będzie super xŻołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanie Dopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas