reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taak, to prawda, za niedługo będzie wysyp wyników bety. Dajcie nam wszystkim radość z pozytywnych cyferek!
@Vinszka Ciebie też to dotyczy :D
Normalnie dobrze, że muszę poczekać na kolejne podejście bo bym się nie wcisnęła na porodówkę w lutym/marcu :D
Ale się cieszę, że tyle się teraz u nas dzieje, codziennie komuś kibicujemy, czas szybciutko zleci i jak raz znów będzie moja kolej :D

Dzisiaj wstałam w trochę lepszym humorze, co ma być to bedzie. Byle do piątku sprawdzimy TSH i walczymy dalej.

Życzę Wam dziewczyny miłego słonecznego dnia [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Vinszka Ciebie też to dotyczy :D
Normalnie dobrze, że muszę poczekać na kolejne podejście bo bym się nie wcisnęła na porodówkę w lutym/marcu :D
Ale się cieszę, że tyle się teraz u nas dzieje, codziennie komuś kibicujemy, czas szybciutko zleci i jak raz znów będzie moja kolej :D

No tak, mnie też. :p Najgorsze, że nie wiem co robić, by pomóc mojej kruszynce. Dziwne to jest, ale jak przyjmiesz zarodeczek, to już czujesz, że kochasz :)
Nie czuję stresu, a takie podniecenie, że mam teraz największe szanse na powodzenie, niż te lata, które mijały i mijały ... a tutaj nigdy bladej kreski nie widziałam.
Tzn widziałam... ale po godzinie i pod światło. Wiedziałam, że to fake, a na złość po tej godzinie dostałam @. Taka złość była! Dlatego nie robię testów. Nigdy mnie nie oszukały, ale i tak beta szybciej będzie :D

Czekamy na Ciebie. Lipiec będzie Twój! Będę zaciskać kciuki! A jak się nam uda, to zarazimy Ciebie, nie ma bata! :D

No tak, mnie też. :p Najgorsze, że nie wiem co robić, by pomóc mojej kruszynce. Dziwne to jest, ale jak przyjmiesz zarodeczek, to już czujesz, że kochasz :)
Nie czuję stresu, a takie podniecenie, że mam teraz największe szanse na powodzenie, niż te lata, które mijały i mijały ... a tutaj nigdy bladej kreski nie widziałam.
Tzn widziałam... ale po godzinie i pod światło. Wiedziałam, że to fake, a na złość po tej godzinie dostałam @. Taka złość była! Dlatego nie robię testów. Nigdy mnie nie oszukały, ale i tak beta szybciej będzie :D

Czekamy na Ciebie. Lipiec będzie Twój! Będę zaciskać kciuki! A jak się nam uda, to zarazimy Ciebie, nie ma bata! :D

Leżeć, odpoczywać, spacerować, karmić się zdrowo i głaskać po brzuszku, ot co :D
Ja nienawidzę koloru białego, 7 lat go widziałam i teraz sikacza zrobię jak beta będzie ponad 1000, żeby mnie drań nie oszukał, a chcę mieć na pamiątkę:) No! Ja mu pokażę, kto wygra :p

Żołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanie:o Dopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum;)
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch;)
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas :)
✊✊✊ i za Was!

reklama
Żołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanie:o Dopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum;)
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch;)
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas :)
Powodzenia. Transfer to najprzyjemniejsza cześć całej procedury. Będzie super x

Do góry