Sol
Fanka BB :)
@Emilianka6966 miłego podgladania Twojej kropeczki. Będzie pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Tak w moich oczach to nie za dobrze ale czy ta czerwona krew to krwawienie czy tylko takie mini? Może być teoretycznie od podrażnienia lubezpieczenia zadrapania. Miałaś świeży transfer czy crio?Czesc dzieczynki.
Mam pytanko. Dzis jest moj 9ty dzien po transferze I zaczelam krwawic. To take brazowe krwawienie ale tez czerwona krew. N
Dosc mocno boli mnie tez brzuch. Czy to dobry czy zly znak?
Ja miałam 4 razy krótki poprzedzony antykami . Trwa 7-14 dni cała stymulacjia kombinacje leków mogą być różneMamy nowy plan dzialania. Lekarz zmienil taktyke tym razem krotki protokol i zobaczymy jak organizm zeraguje. Wczesniej mialam dlugi i ultra dlugi.Dostalam od wczoraj marvelon i 7 lipca kontrola z rozpisaniem nowych lekow. Bedziemy jedynie jajeczka pobierac i mrozic za kolejny miesiac to samo zeby uzbierac ich conajmniej 6 zeby nie placic za laboratorium co chwile po 7 tys. Pozniej sie je zaplodni i beda wszczepiac po dwa jak przygotuja endometrium w ktoryms miesiacu po. Miala ktoras z was krotki protokol i jak wygldal?
Do tego tesiowa mnie wkurza... oczywiscie do meza zeby sie jakis down nie urodzil... zenada zasciankowe myslenie.Zona brata meza w ciazy i nie robila badan prenatarnych wogole a moze u nich sie urodzi i co bedzie dobrze bo normalnie poczety... Bardzo zaluje ze powiedzielismy rodzica meza bo maja gdzies wspieranie nas.
Uważaj ja kupiłam elektroniczny też chciałam na pamiątkę nasikałam po becie .Leżeć, odpoczywać, spacerować, karmić się zdrowo i głaskać po brzuszku, ot co
Ja nienawidzę koloru białego, 7 lat go widziałam i teraz sikacza zrobię jak beta będzie ponad 1000, żeby mnie drań nie oszukał, a chcę mieć na pamiątkę No! Ja mu pokażę, kto wygra
Haha nieźleUważaj ja kupiłam elektroniczny też chciałam na pamiątkę nasikałam po becie .
Wyszedł ciąża 2_3 tydzień. Ja na 2 dzień do niego by oczy nacieszyć a ten zgasł
Dobrze że zdjęcie zrobiłam
Mamy nowy plan dzialania. Lekarz zmienil taktyke tym razem krotki protokol i zobaczymy jak organizm zeraguje. Wczesniej mialam dlugi i ultra dlugi.Dostalam od wczoraj marvelon i 7 lipca kontrola z rozpisaniem nowych lekow. Bedziemy jedynie jajeczka pobierac i mrozic za kolejny miesiac to samo zeby uzbierac ich conajmniej 6 zeby nie placic za laboratorium co chwile po 7 tys. Pozniej sie je zaplodni i beda wszczepiac po dwa jak przygotuja endometrium w ktoryms miesiacu po. Miala ktoras z was krotki protokol i jak wygldal?
Do tego tesiowa mnie wkurza... oczywiscie do meza zeby sie jakis down nie urodzil... zenada zasciankowe myslenie.Zona brata meza w ciazy i nie robila badan prenatarnych wogole a moze u nich sie urodzi i co bedzie dobrze bo normalnie poczety... Bardzo zaluje ze powiedzielismy rodzica meza bo maja gdzies wspieranie nas.
Mamy nowy plan dzialania. Lekarz zmienil taktyke tym razem krotki protokol i zobaczymy jak organizm zeraguje. Wczesniej mialam dlugi i ultra dlugi.Dostalam od wczoraj marvelon i 7 lipca kontrola z rozpisaniem nowych lekow. Bedziemy jedynie jajeczka pobierac i mrozic za kolejny miesiac to samo zeby uzbierac ich conajmniej 6 zeby nie placic za laboratorium co chwile po 7 tys. Pozniej sie je zaplodni i beda wszczepiac po dwa jak przygotuja endometrium w ktoryms miesiacu po. Miala ktoras z was krotki protokol i jak wygldal?