Ewunka
Fanka BB :)
Do bety macie brać? Ile dni ?Łoooojjjj to ja chyba wolę zostać przy tych moich 2x1 relanium
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do bety macie brać? Ile dni ?Łoooojjjj to ja chyba wolę zostać przy tych moich 2x1 relanium
Ja mam do dnia przed betą czyli w pt mam pierwszą betę a w czwartek mam wziąć ostatni razDo bety macie brać? Ile dni ?
Przykro mi bardzo...I po wszystkim. Beta 0.4
Ja po tym obrodzilam w jaja jak kwoka na wielkanoc. Pobrali 20, nie ssali drobnicy (lacznie35+ bylo). Z pobranych 17 nadawalo sie do zaplodnienia, wiec 11 zamrozilam. Ale ja bylam przestymulowana i musial organizm odpoczac przed transferem.Jak nie zareagowałaś? Wcześniej przy IUI miałam Menopur, teraz zamienili właśnie na Puregon. Ponoć silniejszy.
Dopisz sie do kalendarza jesli jeszcze tego nie zrobilas [emoji14] Vinszka cie tam wyrozni i kilka milych slow napiszeJa transfer mam w sobotę więc też się dołączam do Waszej grupy
Ten lekarz nie był na haju
Jaka masz dawkę relanium to w psychiatryku mniejsze dawki z kapci wypadniesz jak będziesz brała 4x5 mg
Nospa też jakiś szał.....
W przypadku jesli bylibyscie nosicielami jakichs chorob czeka was wizyta u genetyka. Omowicie wyniki i zdecydujecie czy decydujecie sie na in vitro.Boję się wynikow. Boję się, że wyjdzie coś nie tak, ze jesteśmy nosicielami jakiejś aberacji a jak próbuje coś znaleźć na ten temat - co dalej to nic nie jest napisane. Ale widzę, że sama nic nie znajde. Zostaje mi czekanie na wyniki ;(
A nie możesz tak jak ja 2x1?
Kurczaki i jakie dawki właściwie powinnam brać, aby było dobrze... Też mnie się zdaje, że to za dużo.
Powinnaś brać takie jakie przepisał Ci lekarz... A jak Ci się nie podobają to z nim porozmawiać.Kurczaki i jakie dawki właściwie powinnam brać, aby było dobrze... Też mnie się zdaje, że to za dużo.