reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znam ten strach. Uwierz, aczkolwiek ja nigdy nie byłam w stanie błogosławionym :( Bardzo Ci współczuję przeżyć. Trzymam kciuki za dobre wyniki. Daj koniecznie znać co wyszło.

Na wyniki jeszcze muszę poczekać. Będą dopiero za miesiąc;( do tego czasu mam nadzieje, ze nie zwariuje.
Nie miałam problemu z zajściem w ciaze. Do 20 tygodnia ciąży wszystko było dobrze. Potem wyszły wady;( i teraz boję się, że już nie będę mama zdrowego dzieciatka.
Będę modlić się o to, żeby kiedyś zostać mama zdrowego dzieciątka i o to abyś i Ty wiedziała co to jest. Musisz być cierpliwa i szczęście się do Ciebie usmiechnie.

@Vinszka a czemu Ty masz 4xrelnium a ja tylko 2x? a te same kliniki? kurcze może coś pomyliłam?

Nie wiem, tak samo jest z no spą i buscopanem.
Może jestem za nerwowa według mojej gin :D
Dlatego pytam jakie macie dawki, bo wydaje mi się to za wiele... Zdecydowanie za wiele.

Ale ja dostałam rozpiskę, co kiedy i w jakich ilościach danego dnia mam brać. Wykreślam markerem, bo to idzie się pogubić.

Nie wiem, tak samo jest z no spą i buscopanem.
Może jestem za nerwowa według mojej gin :D
Dlatego pytam jakie macie dawki, bo wydaje mi się to za wiele... Zdecydowanie za wiele.

Ale ja dostałam rozpiskę, co kiedy i w jakich ilościach danego dnia mam brać. Wykreślam markerem, bo to idzie się pogubić.
Też mam tą rozpiskę i jednak mam 2xrelanium :):)

No to ja mam luteine 3x2, estrofem 3x1, no i teraz trzymaj się... 4x2 no spa forte, relanium 4x1 i buscopan 4x2.
Ja się pytam, na co tyle mi tego wszystkiego? :D:D
Ten lekarz nie był na haju :D
Jaka masz dawkę relanium? 5mg ? to w psychiatryku mniejsze dawki z kapci wypadniesz jak będziesz brała 4x5 mg
Nospa też jakiś szał.....

Ostatnia edycja:
reklama
Jaka masz dawkę relanium to w psychiatryku mniejsze dawki z kapci wypadniesz jak będziesz brała 4x5 mg
Jaka masz dawkę relanium to w psychiatryku mniejsze dawki z kapci wypadniesz jak będziesz brała 4x5 mg

Łoooojjjj to ja chyba wolę zostać przy tych moich 2x1 relanium ;);)

Do góry