reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znam ten strach. Uwierz, aczkolwiek ja nigdy nie byłam w stanie błogosławionym :( Bardzo Ci współczuję przeżyć. Trzymam kciuki za dobre wyniki. Daj koniecznie znać co wyszło.

Na wyniki jeszcze muszę poczekać. Będą dopiero za miesiąc;( do tego czasu mam nadzieje, ze nie zwariuje.
Nie miałam problemu z zajściem w ciaze. Do 20 tygodnia ciąży wszystko było dobrze. Potem wyszły wady;( i teraz boję się, że już nie będę mama zdrowego dzieciatka.
Będę modlić się o to, żeby kiedyś zostać mama zdrowego dzieciątka i o to abyś i Ty wiedziała co to jest. Musisz być cierpliwa i szczęście się do Ciebie usmiechnie.

@Vinszka a czemu Ty masz 4xrelnium a ja tylko 2x? a te same kliniki? kurcze może coś pomyliłam?

Nie wiem, tak samo jest z no spą i buscopanem.
Może jestem za nerwowa według mojej gin :D
Dlatego pytam jakie macie dawki, bo wydaje mi się to za wiele... Zdecydowanie za wiele.

Ale ja dostałam rozpiskę, co kiedy i w jakich ilościach danego dnia mam brać. Wykreślam markerem, bo to idzie się pogubić.

Nie wiem, tak samo jest z no spą i buscopanem.
Może jestem za nerwowa według mojej gin :D
Dlatego pytam jakie macie dawki, bo wydaje mi się to za wiele... Zdecydowanie za wiele.

Ale ja dostałam rozpiskę, co kiedy i w jakich ilościach danego dnia mam brać. Wykreślam markerem, bo to idzie się pogubić.
Też mam tą rozpiskę i jednak mam 2xrelanium :):)

No to ja mam luteine 3x2, estrofem 3x1, no i teraz trzymaj się... 4x2 no spa forte, relanium 4x1 i buscopan 4x2.
Ja się pytam, na co tyle mi tego wszystkiego? :D:D
Ten lekarz nie był na haju :D
Jaka masz dawkę relanium? 5mg ? to w psychiatryku mniejsze dawki z kapci wypadniesz jak będziesz brała 4x5 mg
Nospa też jakiś szał.....

Ostatnia edycja:
reklama
Jaka masz dawkę relanium to w psychiatryku mniejsze dawki z kapci wypadniesz jak będziesz brała 4x5 mg
Jaka masz dawkę relanium to w psychiatryku mniejsze dawki z kapci wypadniesz jak będziesz brała 4x5 mg

Łoooojjjj to ja chyba wolę zostać przy tych moich 2x1 relanium ;);)

Do góry