reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
9+5 taka jestem już duża i śliczna :laugh2:
IMG-20170612-WA0023.jpg

Załączniki

• IMG-20170612-WA0023.jpg
    IMG-20170612-WA0023.jpg
    127,3 KB · Wyświetleń: 560
Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!! :happy::happy2::happy:
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best! :elvis:

Ostatnia edycja:
Biore oczywiście Lenzetto i estrofem. O Endometrium tak sie nie boje jak o progesteron. Lekarz powiedział ze jak bedzie powyżej 0 to przekładamy o kolejny miesiąc i to mnie tak załamało [emoji30].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no szczerze ja tego pierwszego leku nie znam a i estrofem zaczelam brac dopiero teraz,w sensie w tym cyklu.teraz przed transferem mialam sprawdzane tylko endo zadnego progesteronu i estrogenu,te sprawdzane mialam przy pierwszym transferze.kochana nie martw sie na zapas,napewno wszystko bedzie dobrze i niepotrzebnie sie denerwujesz.

Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!! :happy::happy2::happy:
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best! :elvis:

Super!!!!!! Nadzieja umiera ostatnia :D Gratuluję :)

Dzień dobry dziewczyny.
tak bardzo sie ciesze kochana.:) mam nadzieje ze mi tez sie uda:)

reklama
Bylam dzis na USG transwaginalnym w sprawie tych krwawien miedzy miesiaczkami a poniekad i po wspolzyciu... no i USG wyszlo niby ok. Tak wiec cytologia gr 02, wiec ok... USG ok... Juz chcialam odetchnac, az do momentu kiedy lekarka stwierdzila, iz mam wielka nadzerke.

Oniemowilam, bo przeciez dobry tydzien temu bylam na badaniu bez USG i lekarz nic nie zauwazyl. W marcu w klinice invitro tez nic nie zauwazono podczas badania kontrolnego po nieudanym zabiegu a tu teraz takie wiesci. Czy to w ogole mozliwe, aby nikt nie zauwazyl "wielkiej" nadzerki? :confused: Kobitka od razu stwierdzila, ze trzeba zrobic krioterapie. Niby krio nie grozne, nie ma wplywu na plodnosc kobiety, itd... ale powiem szczerze, ze jednak boje sie powiklan, itd. Mysle, czy nie skonsultowac tego jeszcze z jakims ginekologiem, zanim zdecyduje sie na krioterapie. Ma ktoras w z Was z tym doswiadczenie? Mialyscie usuwana nadzerke? Mozecie cos doradzic? :confused:
Skonsultuj bo z tego co słyszałam to teraz nadzerki się nie leczy. Jest to ubytek nabłonka i raczej nie grozny jeśli kontrolowany.
Podobno u kobiet nie rodzacych leczenie może powodować blizny. Sprawdź jeszcze z innym lekarzem.

Do góry